Κι επίσημα «ερυθρόλευκος» ο Γκασπάρ

Κι επίσημα «ερυθρόλευκος» ο Γκασπάρ

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι κι επίσημα ο Μπρούνο Γκασπάρ, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την απόκτηση του.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Μπρούνο Γκασπάρ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ βρίσκεται στην Ελλάδα από το Σάββατο, όπου πέρασε από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ κι εν συνεχεία υπέγραψε το συμβόλαιο του.

Σήμερα ολοκληρώθηκε και το τυπικό της υπόθεσης με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει τη συμφωνία με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή. Ο Γκασπάρ που ακουγόταν αρκετές εβδομάδες για τους Πειραιώτες προστίθεται στο rotation πλάι στον Ομάρ και τον Βασίλη Τοροσίδη προκειμένου να δώσει «βάθος» στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς.

Αξίζει να σημειωθεί πως μπορεί να αγωνιστεί με άνεση και σαν αριστερός μπακ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη 2η ομάδα της Μπενφίκα, στη Γκιμαράες, τη Φιορεντίνα και φυσικά τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μπρούνο Γκασπάρ.

Το who is who

Ο Μπρούνο Γκασπάρ είναι γεννημένος στις 21 Απριλίου 1993 στην Έβορα της Πορτογαλίας και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού αμυντικού.

Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα, έχοντας αγωνιστεί στη συνέχεια σε Βιτόρια Γκιμαράες, Φιορεντίνα και μέχρι την προηγούμενη σεζόν στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Με τους Λουζιτανούς, έχει κατακτήσει το Κύπελλο Πορτογαλίας 2019 και το Σούπερ Καπ της ίδιας χρονιάς.

Έχει αγωνιστεί με την εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας Κ15, Κ16, Κ18 και Κ21, ενώ σε επίπεδο ανδρών, αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της Ανγκόλας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ