Πήρε Αμπού Μπα ο Άρης (vid)

Πήρε Αμπού Μπα ο Άρης (vid)

Στην απόκτηση του Γάλλου αμυντικού μέσου, Αμπού Μπα, από τη Ναντ με μορφή δανεισμού για έναν χρόνο προχώρησε ο Άρης. Αρχές της επόμενης εβδομάδας η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη.

Το κέντρο του ενισχύει ο Άρης με μια ακόμη μεταγραφή, καθώς συμφώνησε για τον δανεισμό του Αμπού Μπα από τη Ναντ για μια σεζόν. Ο Γάλλος αμυντικός θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη αύριο Δευτέρα ή το αργότερο μεθαύριο Τρίτη (02-03/09) προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα.

Ο 21χρονος αμυντικός μέσος ήταν στη μεταγραφική λίστα του Άρη το τελευταίο διάστημα και απασχόλησε εντατικά τους ανθρώπους της ΠΑΕ τις προηγούμενες μέρες.

Όλα αυτά φυσικά σε συνεννόηση με τον Σάββα Παντελίδη, που πλέον αποτελεί παρελθόν, καθώς η χτεσινή παραίτησή του μετά την ήττα στον Βόλο έγινε αποδεκτή από τον Θόδωρο Καρυπίδη. Έχει στοιχεία που αναζητούσαν οι κίτρινοι, καθώς είναι γρήγορος και κινείται στον χώρο, και αγωνίζεται στις θέσεις 6 και 8 (είναι μέσος box to box).

Ο Μπα ξεκίνησε την καριέρα του από τη Β ομάδα της Νανσί (41 συμμετοχές, 3 γκολ) το 2015 και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην πρώτη ομάδα τον Σεπτέμβριο του 2017 (42 συμμετοχές, 2 γκολ).

Είναι παίκτης της Ναντ από τον φετινό Ιούλιο και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, σε μια κίνηση που κόστισε 1 εκατομμύριο, ενώ είναι διεθνής με τη Γαλλία στις κατηγορίες Κ18 και Κ20.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ