Σοκαρισμένοι οι παίκτες στα αποδυτήρια

Σοκαρισμένοι οι παίκτες στα αποδυτήρια

Δεν... καίνε το ρόστερ οι Νταμπίζας και Δώνης, που θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν την ψυχολογία των παικτών, οι οποίοι έχουν υποστεί μεγάλο σοκ.

Η εικόνα των αποδυτηρίων του Παναθηναϊκού λίγα λεπτά μετά το ματς με τον ΟΦΗ έμοιαζε με… νεκροταφείο. Οι παίκτες ήταν σοκαρισμένοι απ’ αυτό που τους συνέβη. Αμίλητοι, προβληματισμένοι, απογοητευμένοι. Κάποιοι μιλούσαν για τον κόσμο και τις έντονες αποδοκιμασίες, λέγοντας φυσικά πως οι φίλαθλοι της ομάδας είχαν απόλυτο δίκιο.

Ιδιαίτερα οι Έλληνες ήταν εκείνοι που έδειχναν πως θα τους πάρει… καιρό να ξεπεράσουν αυτό που συνέβη.

Ένα παιχνίδι – ντροπή για την ιστορία του συλλόγου, αφού ο Παναθηναϊκός έγινε έρμαιο στις ορέξεις του ΟΦΗ, που θα μπορούσε να βάλει πέντε και έξι γκολ. Σε πολύ άσχημη κατάσταση ήταν καιο ο Ζοάο Νούνες, ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο τη στιγμή της αλλαγής του, στο επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Στον Παναθηναϊκό, πάντως, τόσο ο Δώνης, όσο και ο Νταμπίζας είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν τους παίκτες και να μην προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Έτσι κι αλλιώς ο Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια για να… τιμωρήσει ποδοσφαιριστές. Αλλά η λογική και ο τρόπος τεχνικού διευθυντή και προπονητή είναι συγκεκριμένος. Δεν πρόκειται να… κάψουν το ρόστερ, γνωρίζουν πως οι πραγματικές δυνατότητες της ομάδας δεν είναι αυτές και αναμένεται στις ομιλίες τους να προσπαθήσουν να ανεβάσουν ψυχολογικά τους παίκτες και να τους κάνουν να πιστέψουν στις δυνατότητές τους.

Η εικόνα που έδειξαν στα φιλικά δεν είναι μακρινή. Το ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι ααφώς πιο ποιοτικό από το περσινό, με φανερές πάντως ελλείψεις, που μπορεί να αποδειχτούν καθοριστικές. Και αυτές τις ελλείψεις θα κοιτάξει ο Παναθηναϊκός να κλείσει μέσα στις 15 επόμενες μέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ