Κούγιας: «Ο Μελισσανίδης για να μας ρίξει βοηθάει ακόμα και τον Ολυμπιακό…»

Κούγιας: «Ο Μελισσανίδης για να μας ρίξει βοηθάει ακόμα και τον Ολυμπιακό…»

Το πέναλτι που υπέδειξε ο Ευαγγέλου υπέρ του Ολυμπιακού στην ανατροπή του Ελ Αραμπί από τον Μπέρτο, προκάλεσε την αντίδραση του Αλέξη Κούγια - Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ τα έβαλε με τους διαιτητές, ενώ επιτέθηκε για μια ακόμα φορά στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η Λάρισα αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο «AEL FC Arena», για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τους Πειραιώτες να προηγούνται με 1-0 από το 7’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ματιέ Βαλμπουενά.

Στο 4’ ο Μπέρτος έριξε στο έδαφος τον Ελ Αραμπί, αλλά ο ρέφερι έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Ο διαιτητής λίγο αργότερα μετά την εισήγηση του διαιτητή VAR, Διαμαντόπουλου, πήγε στην οθόνη και «τσέκαρε» τη φάση, δίνοντας πέναλτι υπέρ των Πειραιωτών.

Η υπόδειξη της εσχάτης των ποινών προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, ο οποίος προχώρησε σε δήλωση στο επίσημο σάιτ της Λάρισας, αναφέροντας: «Μπράβο κ. Διαμαντόπουλε! Θα παίξεις και του χρόνου…».

Λίγο αργότερα έκανε και νέα δήλωση. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ τα έβαλε με τους διαιτητές, ενώ για μία ακόμα φορά επιτέθηκε προσωπικά στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Συγκεκριμένα, τόνισε: «Δύο Κυριακές, δύο πέναλτι από VAR, δύο πέναλτι που δεν τα έδωσε ο διαιτητής του αγώνα, που ήταν τρία μέτρα από τη φάση και τα έδωσε ο διαιτητής του VAR. Δεν περίμενα ποτέ ότι ο Μελισσανίδης για να μας ρίξει, όπως υποσχέθηκε, θα βοηθάει και τον Ολυμπιακό…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ