Μαρτίνς: «Δεν ήταν εύκολο να παίξεις σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο»

Μαρτίνς: «Δεν ήταν εύκολο να παίξεις σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο AEL FC Arena, στάθηκε στην κάκιστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ωστόσο, τόνισε ότι η ομάδα του κατάφερε να πάρει τη νίκη, που είναι και πιο σημαντικό.

Στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Λάρισας στο «AEL FC Arena» με 1-0, για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι ήταν αδύνατον η ομάδα του να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο στο αποψινό παιχνίδι, ωστόσο, κατάφερε να πάρει τη νίκη, που ήταν και το πιο σημαντικό.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν ήταν εύκολο να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο. Ηταν αδύνατο να προσφέρουμε ωραίο θέαμα, ωστόσο, ήταν σημαντικό να είμαστε αποτελεσματικοί. Σήμερα κάναμε πολλά λάθη, αλλά όπως προείπα, ήταν πολύ δύσκολο να παίξεις ωραίο ποδόσφαιρο σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε, ωστόσο, κάναμε τη δουλειά και πήραμε τους τρεις βαθμούς.

Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι για πολλούς λόγους. Είχαμε κούραση από το ματς με την Κράσνονταρ στη Ρωσία για τα πλέι οφ του Champions League, τα συνεχόμενα ταξίδια και είχαμε να αντιμετωπίσουμε και τον αγωνιστικό χώρο. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε ήταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.  Δεν πιστεύω ότι μας έλειψε η συγκέντρωση. Οι λόγοι που προαναφέραμε δεν μας άφησαν να παίξουμε όπως θα θέλαμε.

Οι παίκτες μας θα έπαιζαν καλύτερα αν δεν ήταν αυτή η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Θέλουμε να είμαστε κυρίαρχοι στα παιχνίδι μας να έχουμε την κατοχή, αλλά αυτό δεν ήταν δυνατό σήμερα. Με βάση τις συνθήκες, κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που ήταν και το πιο σημαντικό για εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ