Χωριανόπουλος: «Μπορούσαμε να φύγουμε και με βαθμό από την Τούμπα»

Χωριανόπουλος: «Μπορούσαμε να φύγουμε και με βαθμό από την Τούμπα»

Ο βοηθός προπονητή του Πανιωνίου, Γιώργος Χωριανόπουλος, μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του στην «Τούμπα», το αποτέλεσμα και την δύσκολη συνέχεια του «Ιστορικού».

Για την εικόνα του Πανιωνίου στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα» και την ήττα της ομάδας του με 2-1, μίλησε ο βοηθός προπονητή του «Ιστορικού», Γιώργος Χωριανόπουλος.

Επιπλέον σχολίασε την δύσκολη συνέχεια που έχουν οι «κυανέρυθροι» και την τιμωρία που τους βαραίνει από την αρχή  της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Χωριανόπουλου στο PAOK TV:

«Ήρθαμε διαβασμένοι με συγκεκριμένο πλάνο. Ήρθαμε να πάρουμε αποτέλεσμα, δεν τα καταφέραμε. Βγάλαμε αντίδραση, ανταγωνιστικότητα, έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας, δεν μπορούμε να διαλέγουμε παιχνίδια, πάμε να κάνουμε μία νέα αρχή στο πρωτάθλημα μετά την διακοπή.

Προσαρμοστήκαμε στο πλάνο του ΠΑΟΚ, τον είχαμε μελετήσει καλά, δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα, αν ήμασταν λίγο καλύτεροι στην κόντρα ενδεχομένως να είχαμε φύγει  και με έναν βαθμό από την Τούμπα».

Για το κίνητρο του Πανιωνίου και το -6: «Το κίνητρο είναι αγωνιστικό. Στο γήπεδο τα ξεχνάς όλα. Όλοι βιοπορίζονται από αυτό είναι αξιόλογα παιδιά, είμαστε ιστορική ομάδα, έχουμε να διαβούμε μεγάλο δρόμο και θα τα καταφέρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ