Μπουχαλάκης: «Το νταμπλ και μία καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Μπουχαλάκης: «Το νταμπλ και μία καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Έλληνας διεθνής μέσος του Ολυμπιακού, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, αναφέρθηκε στη δουλειά του Πέδρο Μαρτίνς, στη διακοπή που θα προσφέρει πολύτιμες ανάσες ενώ έθεσε και τους στόχους της χρονιάς.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στη Λάρισα (0-1), αναφέρθηκε στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του AEL FC Arena, στην ευρωπαϊκή πορεία των Πειραιωτών ως τους ομίλους του Champions League, τονίζοντας πως άξιζαν την επιστροφή τους και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά του Πέδρο Μαρτίνς. Παράλληλα έθεσε τους στόχους της ομάδας του Πειραιά.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στην κάμερα της Nova:

«Το γήπεδο ήταν πολύ δύσκολο, ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν σε καλή κατάσταση, δεν αρμόζει στην ΑΕΛ και την ιστορία της να παίζει σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Δεν σταθήκαμε εκεί, μπήκαμε για να κερδίσουμε τις μονομαχίες, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα πέρα από μία φάση στο τελευταίο λεπτό. Πήραμε τους τρεις βαθμούς στο τέλος ενός διμήνου με δύσκολους αγώνες. Ώρα να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για μία δύσκολη συνέχεια.

Στα προκριματικά ξέραμε ότι με το να μην δεχτούμε γκολ και να σκοράρουμε θα ήταν πιο εύκολο να προκριθούμε. Βγάλαμε την ποιότητά μας, αξίζαμε να είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ και να κάνουμε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα. Έπεται και συνέχεια. Είναι σημαντική η διακοπή για μας για να ξεκουραστούμε, ήρθαν και νέοι παίκτες και θα μπουν στο κλίμα. Ο προπονητής μου έχει δείξει εμπιστοσύνη από πέρσι, χτίσαμε μαζί με τον προπονητή και φαίνεται η δουλειά μας μέσα στο γήπεδο.

Οι μέσοι θέλουμε να δημιουργούμε, να βγάζουμε τη μπάλα στην επίθεση, αλλά πρέπει να είμαστε καλοί και στην άμυνα. Προσπαθώ να βελτιώνομαι και για μένα αλλά και για την ομάδα. Πάνω απ’ όλα θέλω να έχω υγεία, να κατακτήσουμε το νταμπλ και να κάνουμε μία καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με την Εθνική κάνουμε μία νέα αρχή, θα πάμε 100% προσηλωμένοι στον τελικό με τη Φινλανδία, έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε και να ξαναμπούμε σε τροχιά πρόκρισης. Έχουμε τις δυνατότητες και την ποιότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ