Αντωνίου: «Συναρπαστικό παιχνίδι, αξίζαμε τη νίκη»

Αντωνίου: «Συναρπαστικό παιχνίδι, αξίζαμε τη νίκη»

Ο Σωτήρης Αντωνίου μίλησε για τον βαθμό που πήρε η Λαμία, τονίζοντας ότι η ομάδα του άξιζε τους τρεις βαθμούς.

Η Λαμία αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με τον Ατρόμητο, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, παίρνοντας για δεύτερο συνεχόμενο ματς θετικό αποτέλεσμα, μετά από τον βαθμό της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής της Λαμίας, Σωτήρης Αντωνίου, μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για την εικόνα της ομάδας του, καταθέτοντας την άποψή του και για την είσοδο της τεχνολογίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντωνίου:

«Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι από όλες τις πλευρές. Και από την διακύμανση του σκορ, αλλά κι από τον ρυθμό και την ένταση που είχε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μας αφήνει πικρία το αποτέλεσμα, διότι δεν θυμάμαι να έχει καθαρή φάση ο Ατρόμητος. Αντιθέτως εμείς είχαμε και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Πιέσαμε μέχρι το τέλος και νομίζω πως έπρεπε να κερδίσουμε βάση των ευκαιριών και της εικόνας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Από το προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δείξαμε σοβαρά σημάδια βελτίωσης. Έχουμε 15 μέρες μπροστά μας ώστε να ετοιμαστούμε ακόμα περισσότερο γιατί η συνέχεια του πρωταθλήματος είναι ακόμα πιο δύσκολη».

Όσο για το δεύτερο γκολ του Βέλλιου που ακυρώθηκε: «Το γκολ του Βέλλιου, το πρώτο ήταν εντυπωσιακό, αλλά από εκεί και πέρα έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να ελέγχονται τα συναισθήματα. Το VAR έχει μπει στη ζωή μας και πρέπει να ελέγχονται όλες οι φάσεις, γιατί έχω μια ένσταση στο πρώτο γκολ το οποίο δεχτήκαμε νομίζω ότι είναι άουτ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ