Αναστασίου: «Ελπίζω το εκπληκτικό γκολ του Βέλλιου να τον απελευθερώσει»

Αναστασίου: «Ελπίζω το εκπληκτικό γκολ του Βέλλιου να τον απελευθερώσει»

Στις δηλώσεις του μετά το ματς της Λαμίας με τον Ατρόμητο, ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στο εξαιρετικό γκολ του Απόστολου Βέλλιου με ανάποδο ψαλιδάκι και στην ελπίδα του ότι αυτό το τέρμα θα απελευθερώσει τον Έλληνα επιθετικό.

Ο Απόστολος Βέλλιος με ένα καταπληκτικό γκολ (ανάποδο ψαλιδάκι) στο 80′ έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Ατρόμητο στο ΔΑΚ Λαμίας, για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League 1.

Σε αυτό το… αριστούργημα στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, αναφέροντας επίσης ότι αυτό ενδέχεται να απελευθερώσει τον Βέλλιο στη συνέχεια του πρωταθλήματος σκοράροντας περισσότερα τέρματα.

Δείτε τι ανέφερε ο Αναστασίου για το γκολ του Βέλλιου:

«Εκπληκτικό! Το χρειαζόταν και ο ίδιος, ελπίζω αυτό να τον απελευθερώσει και να είναι πιο αποτελεσματικός στη συνέχεια».

Δείτε όλα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός για το ματς:

«Ήταν λίγο τρελό παιχνίδι στο τέλος. Σε γενικές γραμμές ελέγχαμε το παιχνίδι και δεχθήκαμε γκολ κόντρα στη ροή της αναμέτρησης, το λάθος που κάναμε ήταν απαράδεκτο δεν επιτρέπεται σε αυτό το επίπεδο. Ευτυχώς καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, σημειώσαμε κι ένα τρίτο τέρμα το οποίο ακυρώθηκε.

Απέναντι σε μια καλή ομάδα προσπαθήσαμε να βάλουμε κάποια στοιχεία, δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο που θέλουμε, αλλά τουλάχιστον παιχνίδι με παιχνίδι η εικόνα της ομάδας μας γίνεται καλύτερη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ