Ατματσίδης: «Τεράστια νίκη, καταλυτική η παρουσία του κόσμου»

Ατματσίδης: «Τεράστια νίκη, καταλυτική η παρουσία του κόσμου»

Ο βοηθός του Νίκου Κωστένογλου τόνισε ότι οι Κιτρινόμαυροι έδειξαν αυταπάρνηση στο παιχνίδι με τον Αστέρα και με τη βοήθεια των φιλάθλων τους κατάφεραν να πάρουν μια τεράστια νίκη.

Στα τεράστια ψυχικά αποθέματα που έδειξαν οι παίκτες της ΑΕΚ στάθηκε ο βοηθός του Νίκου Κωστένογλου, Ηλίας Ατματσίδης, μετά τη νίκη της Ενωσης στην Τρίπολη επί του Αστέρα με 3-2.

Το δεξί χέρι του Ελληνα τεχνικού τόνισε ότι οι Κιτρινόμαυροι παίκτες έδειξαν αυταπάρνηση και αποθέωσε τον κόσμο, τονίζοντας ότι η παρουσία του ήταν καταλυτική.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

Για την νίκη παρά τα προβλήματα: «Καταλαβαίνουμε γιατί η νίκη είναι τεράστια. Δώσαμε συνέχεια στο ματς της Πέμπτης, έχοντας τότε μπροστά μας μια τεράστια πρόκληση. Το ματς εκείνο έδωσε μεγαλύτερη διάσταση, με την κούραση και τα προβλήματα, αλλά τα παιδιά άντεξαν και έδειξαν αυταπάρνηση, με αποτέλεσμα να γυρίσουμε ένα ματς, που ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου».

Για τον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρών στην Τρίπολη: «Νιώθαμε σαν να παίζαμε στην Φιλαδέλφεια. Η παρουσία του ήταν καταλυτική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ