Αριθμοί και πρόσωπα της 2ης αγωνιστικής

Αριθμοί και πρόσωπα της 2ης αγωνιστικής

Η δεύτερη αγωνιστική της Super League ολοκληρώθηκε με πολλά και ενδιαφέροντα και πάλι από τον κόσμο των αριθμών.

Η δεύτερη αγωνιστική της Super League μας πρόσφερε συγκινήσεις και ανατροπές. Μπήκαν 21 γκολ, μέσος όρος τρία ανά αγώνα, πέντε περισσότερα από την πρεμιέρα. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν τα τέσσερα από τα επτά ματς, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν με δύο πάλι.

Μακέντα, Νέλσον Ολιβέιρα και Σβιντέρσκι σκόραραν για δεύτερη αγωνιστική στη σειρά, ενώ ήδη έχουν πετύχει γκολ 30 ποδοσφαιριστές. Βόλος, Ξάνθη, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ζευγάρωσαν τις νίκες τους. Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός και Πανιώνιος ζευγάρωσαν τις ήττες τους.

Πολλά και ενδιαφέροντα και πάλι από τον κόσμο των αριθμών. Ο οίστρος του Λιβάγια εκτός έδρας, το γκολ του Γέντρισεκ, ο ΟΦΗ είναι η πρώτη ομάδα που πέτυχε τρία γκολ και τα παιχνίδια του Σαββάτου έχουν ραντεβού με πέναλτι…

Ο Λιβάγια δίνει τις λύσεις εκτός έδρας

Ο Μάρκο Λιβάγια πέτυχε το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ στην Τρίπολη, δείχνοντας ότι έχει πάντα λύσεις και μάλιστα τις δίνει συνεχώς εκτός έδρας. Ο Κροάτης επιθετικός για τέταρτο παιχνίδι εκτός έδρας στη σειρά, που αγωνίζεται, έχει γκολ ή ασίστ. Το ίδιο συμβαίνει και στα τέσσερα τελευταία πρωταθλήματος που παίζει.
Τα τέσσερα τελευταία του Λιβάγια εκτός: Λεβαδειακός – ΑΕΚ 0-3 (γκολ), Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα – ΑΕΚ 0-2 (γκολ και ασίστ)
Τραμπζονσπόρ – ΑΕΚ 0-2 (γκολ), Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 2-3 (γκολ)
Τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του Λιβάγια στο πρωτάθλημα: Ατρόμητος – ΑΕΚ 0-1 (ασίστ), Ξάνθη – ΑΕΚ 1-3 (ασίστ), Λεβαδειακός – ΑΕΚ 0-3 (γκολ), Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 2-3 (γκολ).

20 γκολ ο Γέντρισεκ

Ο Έρικ Γέντρισεκ έφτασε τα 20 γκολ στην κατηγορία, πετυχαίνοντας το πρώτο με τη φανέλα του Βόλου, καθώς τα άλλα 19 τα έχει πετύχει στα δύο χρόνια που έπαιξε στην Ξάνθη. Με το εύστοχο πέναλτι χάρισε τη νίκη στο Βόλο. Σκόραρε σε βάρος του Άρη για πρώτη φορά, έχοντας τώρα βάλει τα 20 γκολ σε 12 διαφορετικές ομάδες, τα περισσότερα στον ΠΑΣ, τέσσερα.

Ο ΟΦΗ πρώτος με τρία γκολ

Ο ΟΦΗ έγινε η πρώτη ομάδα στη σεζόν που πέτυχε τρία γκολ σε ένα παιχνίδι, μάλιστα εκτός έδρας επί του Παναθηναϊκού. Τον ακολούθησε και η ΑΕΚ με τα τρία γκολ στην Τρίπολη, όπου είχαμε το «πλουσιότερο» παιχνίδι ως τώρα με πέντε γκολ. Γηπεδούχος ομάδα ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τα δύο γκολ.

Πηγή: Superleaguegreece.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ