Άρης: Προπόνηση με Βέλεθ και Μπάσα

Άρης: Προπόνηση με Βέλεθ και Μπάσα

Απόντων των διεθνών και του Μπράουν Ιντέγε που πήρε ειδική άδεια, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Άρη υπό τις οδηγίες του Τόλη Τερζή

Οι παίκτες του Άρη προπονήθηκαν το απόγευμα με τον Τόλη Τερζή να εκτελεί χρέη υπηρεσιακού προπονητή μετά την αποχώρηση του Σάββα Παντελίδη από την ομάδα.

Οι Φραν Βέλεθ και Μίτζεν Μπάσα συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα, ενώ απουσίαζαν οι τέσσερις διεθνείς Γιάννης Φετφατζίδης, Λίντσεϊ Ρόουζ, Μίχαϊ Κόρχουτ και Φάμπιαν Έμαν, όπως και ο Μπράουν Ιντέγε, που έχει άδεια.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Άρη:

Επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Η προπόνηση, που έγινε υπό τις οδηγίες του Απόστολου Τερζή, ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με το Βόλο Ν.Π.Σ. ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Να σημειωθεί ότι στο σημερινό πρόγραμμα συμμετείχαν οι Φραν Βέλεθ και Μίτζεν Μπάσα.

Απουσίαζαν οι διεθνείς Γιάννης Φετφατζίδης, Λίντσεϊ Ρόουζ, Μιχάι Κόρχουτ και Φαμπιάν Έμαν, καθώς και ο Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος έχει άδεια.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ