Η «προφητεία» του Κωστένογλου

Η «προφητεία» του Κωστένογλου

Ο Νίκος Κωστένογλου πίστευε μέχρι τέλους στη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και δικαιώθηκε.

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την ΑΕΚ ο Νίκος Κωστένογλου, ένα από τα πρώτα πράγματα που ζήτησε να δει από τους ποδοσφαιριστές του ήταν η πίστη.

Σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση μετά την ήττα από την Ξάνθη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και πριν την ρεβάνς που φαινόταν τυπική διαδικασία στην Τραπεζούντα ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν πίστη. Έτσι άγγιξαν το «θαύμα» στο ματς με την Τράμπζονσπορ αποχαιρετώντας με το κεφάλι ψηλά για φέτος την Ευρώπη αλλά το ίδιο ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του και στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Και ο πρώτος που είχε πίστη στις δυνατότητες της ομάδας ήταν ο ίδιος. Κάτι που φάνηκε με τα όσα έλεγε στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια αλλά και στο ημίχρονο του ματς με τους Αρκάδες, βλέποντας ότι η ΑΕΚ είναι καλύτερη και μπορεί να φτάσει στη νίκη.

«Θέλω στο ματς να μην σταματήσετε να προσπαθείτε. Να μην παρατήσουμε, ό,τι και αν γίνει, μέχρι το τέλος. Αν το πιστέψετε, θα έρθει. Θα έρθει το γκολ της νίκης, ακόμα και στο 93ο λεπτό. Βλέπετε πόσο πολύ ο κόσμος το πιστεύει. Να νικήσουμε εδώ και να ξέρετε πως με την Λαμία θα δείτε ένα Ολυμπιακό Στάδιο με 40.000 κόσμο» έλεγε σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» ο Κωστένογλου και βγήκε αληθινός.

Ο Αντρέ Σιμόες έδωσε τη νίκη στην Ένωση με γκολ στο 92′ προκαλώντας τους έξαλλους πανηγυρισμούς του Καβαλιώτη τεχνικού με τον Παναγιώτη Τσιντώτα να συλλαμβάνεται από την κάμερα να λέει στον Κωστένογλου τη στιγμή των πανηγυρισμών «Το έλεγες, το έλεγες, το είχες πει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ