Οριστικό: Αυτή είναι η συμφωνία Σπόρτινγκ – Ολυμπιακού για Ποντένσε

Οριστικό: Αυτή είναι η συμφωνία Σπόρτινγκ – Ολυμπιακού για Ποντένσε

Οριστική συμφωνία για το θέμα Ποντένσε υπάρχει ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Σπόρτινγκ, με τους «ερυθρόλευκους» να καλούνται να πληρώσουν το ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Συμφωνία και με τη… βούλα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Ντανιέλ Ποντένσε.

Όπως γνωστοποίησαν οι Πορτογάλοι, οι δυο πλευρές δεν θα χρειαστεί να πάνε στα δικαστήρια για το νομικό θέμα που υπήρχε με την περίπτωση του 23χρονου, καθώς κατάφεραν να έρθουν σε εξωδικαστική συμφωνία.

Την αποκάλυψη είχε κάνει μια ημέρα νωρίτερα η «Record», η οποία είχε φέρει στην επιφάνεια τις επαφές που είχαν προηγηθεί το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στους δυο συλλόγους, προκειμένου να ξεκαθαρίσει οριστικά το ζήτημα του Πορτογάλου.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το εν λόγω δημοσίευμα, έναυσμα για την επίλυση του προβλήματος αποτέλεσε ο δανεισμός του Μπρούνο Γκασπάρ, γεγονός που εξομάλυνε τις σχέσεις μεταξύ των δυο πλευρών.

Τελικά, το ρεπορτάζ των Πορτογάλων επαληθεύτηκε άμεσα, καθώς η Σπόρτινγκ αποκάλυψε μέσω επίσημης ανακοίνωσης τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με τους Πειραιώτες.

Όπως έγινε γνωστό, ο Ολυμπιακός καλείται να πληρώσει το ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του 23χρονου εξτρέμ, με το ζήτημα πλέον να λύνεται οριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ