Μένει ο Κωστένογλου στην ΑΕΚ!

Μένει ο Κωστένογλου στην ΑΕΚ!

Ο Ίλια Ίβιτς αποφάσισε να κρατήσει τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο της ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν. Ενισχύεται άμεσα με προσθήκες το επιτελείο του.

Ο Νίκος Κωστένογλου θα είναι τελικά ο προπονητής που θα οδηγήσει την ΑΕΚ στο υπόλοιπο της σεζόν. Ο Ίλια Ίβιτς εξέτασε όλες τις προτάσεις που είχε για υποψήφιους προπονητές με τον Γκουστάβο Πογέτ να είναι αυτός που φαίνεται πως ήταν πιο κοντά αλλά τελικά κατέληξε στην μονιμοποίηση του Έλληνα τεχνικού.

Αυτό που αναμένεται να συμβεί από δω και πέρα είναι να ενισχυθεί το προπονητικό επιτελείο ώστε να γίνει και πιο εύκολη η δουλειά του 48χρονου προπονητή. Ο Κωστένογλου πιστώθηκε την ολική μεταμόρφωση της ΑΕΚ που μια εβδομάδα πριν ήταν διαλυμένη αγωνιστικά εξαιτίας της… λαίλαπας Καρντόσο και κατάφερε μέσα σε τέσσερις μέρες να κερδίσει σε Τραπεζούντα και Τρίπολη με σημαντικότερο κι από τα δύο αποτελέσματα πως έδειξε ένα τελείως βελτιωμένο πρόσωπο.

Επίσης η παραμονή του ήταν και επιθυμία των ποδοσφαιριστών (ο Λιβάγια δήλωσε ξεκάθαρα ότι θέλει να μείνει) οι οποίοι αναγνώρισαν ότι τους βοήθησε στην αλλαγή της ψυχολογίας και της συσπείρωσης μεταξύ τους. Ο Κωστένογλου έχει και την αποδοχή της πλειοψηφίας του κόσμου που μετά το χάος με την προηγόυμενη κατάσταση είδε έναν άνθρωπο μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να συμμαζεύει την ομάδα και να παρουσιάζει ένα σύνολο που αρμόζει στο όνομα της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ