Ολυμπιακός: «Τέλος» ο Βούκοβιτς

Ολυμπιακός: «Τέλος» ο Βούκοβιτς

Ο Σέρβος σέντερ μπακ την Τρίτη πήγε στα γραφεία του Ολυμπιακού και έλυσε το συμβόλαιό του.

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Γιάγκος Βούκοβιτς, με τον Σέρβο σέντερ μπακ να λύνει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες. Ο 31χρονος αμυντικός την Τρίτη πήγε στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και συμφώνησε στη λύση του συμβολαίου του.

Ο έμπειρος άσος δεν βρισκόταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για τη νέα αγωνιστική σεζόν και ο Πορτογάλος τεχνικός του είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν το υπολογίζει ούτε ως «ρεζέρβα». Χαρακτηριστικό στοιχείο είναι ότι στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν τον άφηνε μονίμως εκτός αποστολής, στέλνοντάς του ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν βρίσκεται στις επιλογές του.

Παρόλα αυτά ο διεθνής αμυντικός «κάθισε» πάνω στο συμβόλαιό του και αρνήθηκε τις προτάσεις που δέχθηκε από ομάδες του εξωτερικού. Η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον 31χρονο σέντερ μπακ, ωστόσο, δεν θα συνεχιστεί, καθώς την Τρίτη (3/9) ολοκληρώθηκε και τυπικά, με τον Σέρβο να περνάει από την Πλ. Αλεξάνδρας και να υπογράφει τη λύση του συμβολαίου του.

Ο Βούκοβιτς δεσμευόταν με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο, έλυσε πρόωρα το συμβόλαιό του και πλέον είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Την περσινή σεζόν ο Σέρβος σέντερ μπακ πραγματοποίησε συνολικά 28 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα, έχοντας 3 γκολ και 1 ασίστ σε 2.431 λεπτά.

Ο Ολυμπιακός πλέον συνεχίζει έχοντας στο ρόστερ του τους Σεμέδο, Μεριά, Σισέ και Αβραάμ για το κέντρο της άμυνας, ενώ υπάρχει και ο νεαρός Σέρβος, Μάρκοβιτς, ο οποίος μάλιστα κλήθηκε για μια ακόμα φορά στην Εθνική Ελπίδων της χώρας του. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το όνομα του Βούκοβιτς έχει ήδη αφαιρεθεί από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ