«Δεν υπήρξε ποτέ συμφωνία με τον Ολυμπιακό για Κωστή»

«Δεν υπήρξε ποτέ συμφωνία με τον Ολυμπιακό για Κωστή»

Καμία συμφωνία δεν υπήρξε ποτέ ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα και Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των Κύπριων, Δημήτρης Λάζος.

Καμία συμφωνία δεν υπάρχει ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα και Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της κυπριακής ομάδας, Δημήτρη Λάζο.

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος Τύπου των Κύπριων έκανε σαφές πως ο Ολυμπιακός δεν βρέθηκε ποτέ κοντά στην απόκτηση του φέρελπις ποδοσφαιριστή, καθώς ουδέποτε υπήρξε καταρχήν συμφωνία ανάμεσα στους δυο συλλόγους για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Αναλυτικά:

Δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή. Συμφωνείς ότι υπάρχει διαφορά στις μεταγραφές, από το φιλολογικό ενδιαφέρον μέχρι τις υπογραφές συμβολαίων;

«Βγήκε προς τα ΜΜΕ ότι υπήρχε συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Ούτε προφορική συμφωνία υπήρχε. Αυτό που είχαμε πει, ήταν ότι είμαστε σε μια διαπραγμάτευση με τον Ολυμπιακό.

Υπήρχε μια πολύ καλή βάση. Υπήρχαν όμως κάποιες ασάφειες που έπρεπε να ξεκαθαριστούν. Δώσαμε τη συγκατάθεσή μας για να μεταβεί στην Ελλάδα ο παίκτης και να διαπραγματευτεί το συμβόλαιό του. Υπήρξε συμφωνία του ποδοσφαιριστή με τον Ολυμπιακό. Και έμενε η Νέα Σαλαμίνα να τα βρει με τον Ολυμπιακό.

Θέλαμε να ξεκαθαρίσουν κάποιες ασάφειες και να δουν τα συμβόλαια οι νομικοί μας. Μας είχε αποστείλει την τελική του πρόταση ο Ολυμπιακός και χθες υπήρξε μια συνεδρία όπου στο τέλος της το δ.σ. αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση».

Ποιες ήταν αυτές οι ασάφειες;

«Οι ασάφειες, ήταν προς τα μπόνους συμμετοχών του ποδοσφαιριστή που θα δικαιούτο η Νέα Σαλαμίνα. Στα υπόλοιπα υπήρχε συμφωνία.

Θεωρήσαμε ότι δεν θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Ο Ολυμπιακός μας απέστειλε την τελική του πρόταση που δεν έγινε αποδεκτή».

Το ποσό που προσέφερε ο Ολυμπιακό ήταν 500.000 για παράδειγμα και με τα μπόνους ανέβαινε στις 700.000;

«Ήταν αρκετά ψηλά τα ποσά. Από τα μπόνους συμμετοχών, θα ήταν ένα μεγάλο ποσό για τα δεδομένα μας. Θέλαμε εξασφαλισμένα αυτά τα χρήματα, για αυτό είπαμε ότι υπήρχαν ασάφειες.

Όσο αφορά το δ.σ. έχουμε την εμπειρία και την οικονομική διαχείριση πλέον να κάνουμε τις σωστές διαπραγματεύσεις, έτσι ώστε να αντεπεξέλθει απέναντι σε δύσκολους διαπραγματευτές.

Πρόκειται για ένα μεγάλο περιουσιακό στοιχείο, ο Ιωάννης Κωστής και δεν πρόκειται να μπούμε σε διαπραγματεύσεις για να τον χάσουμε. Εμείς ξέρουμε ότι ο ποδοσφαιριστής, την επόμενη χρονιά δεν θα αγωνίζεται στη Νέα Σαλαμίνα.

Τέτοιοι ποδοσφαιριστές γεννιούνται μια φορά στους 1000. Δεν θα τον παραχωρήσουμε με τα ποσά που είδαμε, που δεν αντικατοπτρίζουν την αξία του ποδοσφαιριστή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ