Παλαίμαχοι ΑΕΚ για Κωστένογλου: «Είμαστε βέβαιοι ότι θα τιμήσει την ιερή αποστολή που του ανατέθηκε»

Παλαίμαχοι ΑΕΚ για Κωστένογλου: «Είμαστε βέβαιοι ότι θα τιμήσει την ιερή αποστολή που του ανατέθηκε»

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων ΑΕΚ υποδέχτηκε με χαρά την απόφαση για μονιμοποίηση στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, του Νίκου Κωστένογλου.

Με χαρά και υπερηφάνεια, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, υποδέχτηκαν την απόφαση της ΑΕΚ για παραμονή του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της ομάδας, οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Οι πρώην συνάδελφοι του Έλληνα τεχνικού ευχήθηκαν επιτυχία σε εκείνον αλλά και σε όλο το τιμ που θα αναλάβει να οδηγήσει την ΑΕΚ από δω και στο εξής.

Η ανακοίνωση:

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ χαιρετίζει με χαρά και υπερηφάνεια την τοποθέτηση του Νίκου Κωστένογλου στη θέση του μόνιμου προπονητή της ομάδας της ΑΕΚ. Είμαστε βέβαιοι ότι ο παλιός μας φίλος και συμπαίκτης θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του και θα τιμήσει την ιερή αποστολή που του ανατέθηκε. Ευχόμαστε σε αυτόν και στους επίσης παλαιούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Ηλία Ατματσίδη και Γιώργο Αλεξόπουλο, καθώς και σε όλο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας να φέρούν εις πέρας με επιτυχία την αποστολή τους και να βοηθήσουν την ΑΕΚ να επιστρέψει ξανά στην τροχιά των επιτυχιών και των μεγάλων διεκδικήσεων. Εμείς οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ θα είμαστε κοντά στον Νίκο Κωστένογλου και κοντά στην ομάδα μας με κάθε τρόπο και σε κάθε της προσπάθεια. Είμαστε χαρούμενοι που βλέπουμε την ΑΕΚ να επιδεικνύει ξανά το αγωνιστικό πρόσωπο που όλοι θέλουμε και είμαστε βέβαιοι ότι τα ακόμα καλύτερα είναι μπροστά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ