Βούκοβιτς: «Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη, σας εύχομαι τα καλύτερα»  (pic)

Βούκοβιτς: «Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη, σας εύχομαι τα καλύτερα» (pic)

Ο Σέρβος σέντερ μπακ με ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του.

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με τον Σέρβο σέντερ μπακ να αποχωρεί από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, μετά από δύο χρόνια παρουσίας στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Το βράδυ της Τετάρτης ο διεθνής άσος με ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και ευχήθηκε τα καλύτερα στην ομάδα, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους φιλάθλους την υποστήριξή τους τα δύο χρόνια που βρισκόταν στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, ο Γιάγκος Βούκοβιτς ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς της ομάδας μαζί με τον κόσμο και τη συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια! Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην οικογένεια του Ολυμπιακού».

Υπενθυμίζουμε ότι χθες το μεσημέρι ο Σέρβος βρέθηκε στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ και υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου του, το οποίο κανονικά έληγε το καλοκαίρι του 2020. Ο Βούκοβιτς είναι πλέον ελεύθερος και ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ