Παναθηναϊκός: «Φουλάρει» για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή

Παναθηναϊκός: «Φουλάρει» για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή

Ο Παναθηναϊκός θέλει να προχωρήσει στην απόκτηση ενός αμυντικού χαφ και ο Νίκος Νταμπίζας «τρέχει» για να βρει τον κατάλληλο και να τον κλείσει άμεσα.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να «ξεφορτωθεί» τους Μουνιέ και Οικονόμου και πλέον αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα όσον αφορά την ενίσχυση του.

Οι πράσινοι έχουν συγκεκριμένες οικονομικές δυνατότητες και για αυτό ο Νίκος Νταμπίζας καλείται να μη βιαστεί και να επιλέξει από τη «δεξαμενή» των ελεύθερων την κατάλληλη επιλογή για ενίσχυση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού δεν έχει την ευχέρεια να αποκτήσει παίκτες σε 2-3 θέσεις και για αυτό τη δεδομένη στιγμή μοιάζει ειλημμένη η απόφαση μόνο για τον αμυντικό μέσο.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποιεί την αναζήτησή του στην αγορά των ελευθέρων, με τον Νίκο Νταμπίζα να είναι αποφασισμένος, για να αποκτήσει πρωτίστως παίκτη για τη μεσαία γραμμή. Προς το παρόν εκεί ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού και εν συνεχεία υπάρχει πιθανότητα να προχωρήσει μια ακόμα προσθήκη ανάλογα πάντα τα οικονομικά δεδομένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ