Σενάρια για ΑΕΚ και Ογκού

Σενάρια για ΑΕΚ και Ογκού

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται ο Τζον Ογκού, που έχει μείνει ελεύθερος από την Χάποελ Μπέερ Σεβά.

Η ΑΕΚ αποφάσισε να προχωρήσει με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο της μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον Έλληνα τεχνικό να πρέπει να διορθώσει τα κακώς κείμενα από την καταστροφική έλευση του Μιγκέλ Καρντόσο.

Ο Κωστένογλου δεν πρόλαβε να «κυνηγήσει» κάποιον παίκτη στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν στις 31 Αυγούστου, όμως μπορεί να «ψαρέψει» λαβράκια από τη δεξαμενή των ελεύθερων ποδοσφαιριστών που είναι ανοιχτή μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα η ΑΕΚ φέρεται να έχει βάλει ήδη στο «μάτι» 2-3 περιπτώσεις και δεν αποκλείεται να κινηθεί για να κάνει δικό της κάποιον εξ αυτών.

Συγκεκριμένα, το όνομα που ακούστηκε είναι εκείνο του Τζον Ογκού, που έχει μείνει ελεύθερος από την Χάποελ Μπέερ Σεβά και είχε απασχολήσει στο παρελθόν την Ένωση. Η ΑΕΚ είχε ασχοληθεί και παλιότερα όταν και ήθελε να τον αποκτήσει για παρτενέρ του Σιμόες, όμως δεν προχώρησε τελικά η μεταγραφή.

Πλέον ο 31χρονος μέσος επανέρχεται στο προσκήνιο και δεν μοιάζει απίθανο οι κιτρινόμαυροι να κοιτάξουν την περίπτωση του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ογκού είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Νιγηρίας, έχοντας κατακτήσει μαζί της το χάλκινο μετάλλιο στο τελευταίο Κόπα Άφρικα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ