Ολυμπιακός: Εντυπωσιάζει ο Λοβέρα στις προπονήσεις

Ολυμπιακός: Εντυπωσιάζει ο Λοβέρα στις προπονήσεις

Ο Μάξι Λοβέρα έχει κερδίσει τους πάντες στον Ρέντη με τις ικανότητες του και για αυτό τον λόγο ο Πέδρο Μαρτίνς τον επέλεξε στη λίστα του Ολυμπιακού για το Champions League.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Μάξι Λοβέρα τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών και ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έχει καταφέρει να κερδίσει τους πάντες στον Ρέντη με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει καταφέρει μέσα σε λίγες μόνο μέρες να εντυπωσιάσει πολύ κόσμο στο προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων και αυτός είναι και ο βασικός λόγος που ο Πέδρο Μαρτίνς τον επέλεξε στη λίστα που δήλωσε για το Champions League.

Ο Λοβέρα δείχνει πολύ καλά στοιχεία και ο Πορτογάλος τεχνικός βλέπει στο πρόσωπο του σημαντικές λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι για αυτό και άφησε εκτός για χάρη του τον Σουντανί. Βέβαια ο Μαρτίνς σκοπεύει να τον βάλει σιγά σιγά στο κλίμα και περιμένει από εκείνον σημαντικές βοήθειες, ειδικά στη θέση του επιθετικού μέσου, προκειμένου να δίνει ανάσες στον Βαλμπουενά.

Από εκεί και πέρα θα αγωνίζεται κανονικά και ως εξτρέμ και είναι και θέμα χρόνου να πραγματοποιήσει την πρώτη του συμμετοχή με τα ερυθρόλευκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ