Ξάνθη: Διπλή προπόνηση, έμφαση στην τακτική

Ξάνθη: Διπλή προπόνηση, έμφαση στην τακτική

Ο Κίκο Ραμίρεθ έβγαλε το… λάδι στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι προπονήθηκαν τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα.

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης ενόψει του αγώνα με την Αστέρα Τρίπολης (14/9), για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Ακρίτες προετοιμάζονται μετ’ εμποδίων για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες, καθώς οι Φασίδης, Μαλεζάς, Άμπαντ και Μπαξεβανίδης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι διεθνείς Καμαρά, Θυμιάνης και Φάκκης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Διπλή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της Xanthi FC για την Πέμπτη (5/9). Και το πρωί και το απόγευμα στο προπονητήριο της ομάδας ο Κίκο Ραμίρεθ αντιμετωπίζοντας τα γνωστά προβλήματα τραυματισμών (Φασίδης, Μαλεζάς, Άμπαντ και Μπαξεβανίδης) και απουσιών λόγω Εθνικών (Καμαρά, Θυμιάνης, Φάκκης) έδωσε τις οδηγίες του σε θέματα τακτικής.

Τόσο στον αμυντικό όσο και στον επιθετικό τομέα, το προπονητικό team έδωσε οδηγίες σε συγκεκριμένους τομείς ζητώντας αποτελεσματικότητα, ενώ υπήρξε και ανάλυση φάσεων με τις σχετικές επισημάνσεις στο βίντεο. Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί με απογευματινή προπόνηση την Παρασκευή και πρωινή το Σάββατο, πριν το φιλικό της Κυριακής (19:00, Xanthi FC Arena) με τη Δόξα Δράμας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ