Νέες επαφές του Παναθηναϊκού με Μουνιέ

Νέες επαφές του Παναθηναϊκού με Μουνιέ

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να «ξεφορτωθεί τον Άντονι Μουνιέ και το παχυλό συμβόλαιο του κι αναμένεται να υπάρξουν νέες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές προκειμένου να βρεθεί λύση.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει να βρει λύση στο θέμα της αποδέσμευσης του Αντονί Μουνιέ και κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια για να «ξεφορτωθεί» τον Γάλλο επιθετικό.

Συγκεκριμένα, το τριφύλλι και ο Μουνιέ προσπαθούν να βρουν λύση για το θέμα της αποδέσμευσής του και δεν αποκλείεται σύντομα να γίνει αυτό πράξη, αφού και ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει να μείνει ουσιαστικά ανενεργός για μια σεζόν και εν συνεχεία να μείνει ελεύθερος αλλά θέλει να αγωνίζεται.

Για αυτό θα υπάρξουν νέες επαφές μήπως και υπάρξει λύση στην αποδέσμευση του Γάλλου και στην αποζημίωση, αφού η όλη υπόθεση κολλάει εκεί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα μάλιστα ο Γιάννης Αλαφούζους προσπαθεί ο ίδιος να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Αν λυθεί το θέμα μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα, τότε δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να κινηθεί για την απόκτηση αμυντικού μέσου στην ελεύθερη αγορά, με τα χρήματα που έπαιρνε ο Μουνιέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ