ΑΕΚ: Κοιτάζει την ελεύθερη αγορά ο Ίβιτς

ΑΕΚ: Κοιτάζει την ελεύθερη αγορά ο Ίβιτς

Ο Ίλια Ίβιτς έχει τα μάτια του στραμμένα στην ελεύθερη αγορά και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος των μεταγραφών η ΑΕΚ να κινηθεί για την απόκτηση ενός ή δύο παικτών.

Ο Ίλια Ίβιτς έχει πιάσει δουλειά τις τελευταίες μέρες, καθώς μετά την επίσημη παραμονή του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της ΑΕΚ κοιτάζει την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της Ένωσης.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θέλει να ενισχυθεί τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στο κέντρο της άμυνας, ωστόσο δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο αν δεν βρεθούν οι κατάλληλοι παίκτες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ίβιτς φουλάρει για την ενίσχυση που χρειάζεται η ΑΕΚ και είναι πιθανό μέχρι το τέλος της προθεσμίας για τους ελεύθερους να αποκτήσει έναν ή δύο ποδοσφαιριστές.

Ένας από τους παίκτες που φέρεται να απασχολεί είναι και ο Τζον Ογκού για τον χώρο της μεσαίας γραμμής, όμως ο Ίβιτς δεν έχει πάρει ακόμα κάποια απόφαση για τον Νιγηριανό, ενώ είναι δεδομένη και η ανάγκη της ΑΕΚ για σέντερ μπακ και αν βρεθεί κάποια αξιόπιστη λύση είναι δεδομένο ότι ο Σέρβος θα την κυνηγήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ