Μοράν : Ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ

Μοράν : Ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ

Ο μέσος της Λεγκανιές είναι μεταξύ των δύο βασικών επιλογών της Ένωσης για την ενίσχυση του άξονα

Ο Έρικ Μοράν, που ήρθε στο προσκήνιο για την ΑΕΚ μέσω δημοσιεύματος της ιστοσελίδας «marca-sl», είναι μια περίπτωση που απασχολεί και εξετάζεται από την Ένωση στα πλαίσια της ενίσχυσης της μεσαίας γραμμής της.

Οι πληροφορίες μάλιστα από «to10.gr» αναφέρουν πως ο Ισπανός χαφ της Λεγκανιές είναι μεταξύ των δύο βασικών επιλογών της Ένωσης για την μεσαία γραμμή, με την εν λόγω περίπτωση να αποτελεί μια επιλογή που έχει προκρίνει πρώτος ο Μανόλο Χιμένεθ!

Ο Μοράν είναι ένας χαφ που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία ως «κόφτης» και ως «οκτάρι», συνδυάζοντας το δυναμικό παιχνίδι με την καλή τεχνική. Αφού παρότι έχει μπόι 1.87, είναι εξαιρετικός χειριστής της μπάλας και μπορεί να προσφέρει και στο δημιουργικό κομμάτι.

Ο 26χρονος χαφ της Λεγκανιές λοιπόν είναι αυτή τη στιγμή, μία από τις δύο βασικές επιλογές της ΑΕΚ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της, με το θέμα της απόκτησής του να βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα της Ένωσης. Η ΑΕΚ θα προχωρήσει τις επαφές για να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τον Μοράν, του οποίου το συμβόλαιο με την Λεγκανιές λήγει το καλοκαίρι.

Ωστόσο αν το όλο ζήτημα δείξει δύσκολο να προχωρήσει, τότε είναι πιθανό να έρθει σε πρώτο πλάνο η άλλη περίπτωση μέσου που απασχολεί. Που σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προέρχεται από την ισπανική αγορά.

Ο Μοράν μετρά 7 συμμετοχές στη φετινή σεζόν με την Λεγκανιές, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Μπασκόνια, την Αθλέτικ Μπιλμπάο και την Ρεάλ Σαραγόσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ