Αναστασίου: «Ίνδαλμα του Βέλλιου ο Ιμπραΐμοβιτς»

Αναστασίου: «Ίνδαλμα του Βέλλιου ο Ιμπραΐμοβιτς»

Ο Γιάννης Αναστασίου σε συνέντευξή του ανέφερε πως φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός, ενώ αποκάλυψε πως ίνδαλμα του Απόστολου Βέλλιου είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Σε μία αποκάλυψη… έκπληξη προέβη ο Γιάννης Αναστασίου για τον Απόστολο Βέλλιο!

Ο 46χρονος τεχνικός ανέφερε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του πως ίνδαλμα του Βέλλιου είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και γι’ αυτό στην προπόνηση προσπαθεί να πετύχει γκολ με ανάποδο ψαλιδάκι όπως ο Σουηδός φορ. Και ο Έλληνας στράικερ το κατάφερε και σε επίσημο αγώνα με τη γκολάρα… έπος κόντρα στη Λαμία.

«Μακάρι να μπει καλύτερο γκολ μέσα στη σεζόν, δύσκολα όμως πιστεύω πως θα γίνει. Ο Απόστολος προσπαθεί να βάλει τέτοια γκολ, το δοκιμάζει στην προπόνηση, έχει πρότυπο τον Ιμπραϊμοβιτς και του αρέσει να τον μιμείται. Είναι θέμα τεχνικής, θέμα τύχης και να τολμάς να δοκιμάζεις πράγματα. Δεν ήταν μόνο ωραίο γκολ αλλά και σημαντικό γκολ γιατί μας έδωσε και τον βαθμό», είπε χαρακτηριστικά ο Αναστασίου για το εκπληκτικό γκολ του Βέλλιου.

Στη συνέχεια, ο προπονητής του Ατρόμητου έκανε τις προβλέψεις του για το ποιοι θα διεκδικήσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League 1: «Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δείχνουν να είναι ένα σκαλί πιο πάνω από τους υπόλοιπους αυτή τη στιγμή».

Ο Αναστασίου αναφέρθηκε, τέλος, στην ήττα της Εθνικής μας ομάδας από τη Φινλανδία και στο επικείμενο ματς του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα (14/9, 19:00):

Για την ήττα της Εθνικής: «Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα αλλά δεν μπορούμε να τα διαλύσουμε όλα. Πρέπει να γίνουν σωστές κινήσεις από το ματς της Κυριακής, να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, να πάρουν ψυχολογία, να φτιάξουν ένα πλάνο για να είναι στα επόμενα προκριματικά πιο ανταγωνιστική. Δεν είναι καλό να αλλάζουμε κάθε τρεις και λίγο προπονητή, δεν κάνει καλό σε κανέναν».

Για τον αγώνα του Ατρόμητου κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Όλες οι ομάδες βάζουν δύσκολα στους μεγάλους, και ο ΠΑΟΚ κέρδισε δύσκολα στις πρώτες αγωνιστικές. Υπάρχει μια εβδομάδα ακόμη για να δούμε ποιους παίκτες θα έχουμε στη διάθεσή μας. Ο ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστικός, υστέρησε στις λεπτομέρειες και ίσως ήταν άτυχος. Με τη Σλόβαν δεν ήταν τόσο καλός, στο πρωτάθλημα ήταν φυσιολογικό να υπάρχει πτώση στην απόδοσή του μετά τον αποκλεισμό. Έχει βάθος στο ρόστερ, έχει ποιότητα αλλά χρειάζεται χρόνο για να περάσει η φιλοσοφία του καινούριου προπονητή. Το σημαντικό είναι να είμαστε και εμείς ανταγωνιστικοί κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ