Άρης – Ολυμπιακός Βόλου 0-0 (Φιλικό)

Άρης – Ολυμπιακός Βόλου 0-0 (Φιλικό)

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο υπηρεσιακός τεχνικός των «κίτρινων» Απόστολος Τερζής χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές του δοκιμάζοντας αρκετά συστήματα. Καλή εμφάνιση από την ομάδα της Football League.

Άρης και Ολυμπιακός Βόλου εκμεταλλεύτηκαν την διακοπή των εθνικών ομάδων και ήρθαν αντιμέτωποι σε παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα στο γήπεδο του Μακεδονικού στη Νέα Ευκαρπία. Η αναμέτρηση έληξε χωρίς γκολ, ωστόσο ο υπηρεσιακός προπονητής των «κίτρινων», Απόστολος Τερζής, δοκίμασε πρόσωπα και συστήματα.

Καλή η παρουσία της ομάδας της Μαγνησίας, τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League. Οι «κίτρινοι» έκαναν μέτρια εμφάνιση, έχασαν πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν και αναδείχτηκαν ισόπαλοι (0-0) με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Το γνωστό πρόβλημα στο σκοράρισμα ακολούθησε τον Άρη και στο φιλικό παιχνίδι (0-0)με τον Ολυμπιακό Βόλου.

O Απόστολος Τερζής χρησιμοποίησε στο πρώτο ημίχρονο κυρίως ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια, με  εξαίρεση τον Κουέστα. Τη πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Άρη πραγματοποίησε ο νεοαποκτηθείς Γάλλος μέσος Αμπού Μπά, που έδειξε οτι χρειάζεται χρόνο.

Οι «κίτρινοι» πραγματοποίησαν μέτρια εμφάνιση στο πρώτο μισό της αναμέτρησης, με μοναδική εξαίρεση τον ιδιαίτερα ορεξάτο Γκάμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο τεχνικός του Άρη πέρασε στο παιχνίδι αρκετούς απο τους θεωρητικά βασικούς, με αποτέλεσμα να αλλάξει η εικόνα του αγώνα. Οι κίτρινοι έγιναν πολύ πιο απειλητικοί,  ενώ αξιοσημείωτο  είναι το γεγονός οτι μετά απο μεγάλο χρονικό διάστημα αγωνίστηκε με τη φανέλα του Άρη ο Άλεξ Μενέντεθ.

Στο 51ο λεπτό ο Ισπανός αμυντικός έκανε πολύ όμορφη σέντρα από αριστερά, ο Ντιγκινί έκανε τη καρφωτή κεφαλιά,.όμως ο Μακρυωνίτης απέκρουσε εντυπωσιακά. Δέκα λεπτά αργότερα οι κίτρινοι έχασαν ακόμα μια ευκαιρία με τον Μανσίνι να σουτάρει δυνατά μέσα από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Ο Ντιγκινί ήταν ο πρωταγωνιστής και ακόμα μιας σημαντικής ευκαιρίας για τον Άρη στο 69ο λεπτό, όταν μετά από μια εντυπωσιακή έμπνευση του Μανσίνι ο Σούντγκρεν έκανε ωραία σέντρα από δεξιά, όμως ο Γάλλος επιθετικός από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.

Άρης (Τόλης Τερζής): Κουέστα, Κωνσταντινίδης (46’ Σούντγκρεν), Σόουζα (46’ Βέλεθ), Μπαγκαλιάνης (46’ Δεληζήσης), Τσαγκαλίδης (46’ Μενέντεθ), Μπάσα (46’ Σάσα), Μπα (46’ Ματίγια), Γκάμα (56’ Μαρτίνες), Ντουάρτε (46’ Μανσίνι), Μπακούτσης (46’ Λάρσον), Τόνσο (46’ Ντιγκινί).

Oλυμπιακός Βόλου (Θωμάς Γράφας): Μακρυωνίτης (66’ Γιδόπουλος), Τζέφερσον (61’ Στεφάνοβιτς), Ράντι (46’ Πόζογλου), Βοσνακίδης, Γραικός, Μπουτζίκος, Παπαϊωάννου, Ρόκας (84’ Κόλα), Σκοπελίτης (73’ Κλεμέντε), Τσιάρας (46’ Λάσκαρης), Τσίτας (90+1’ Μπακουλάτι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ