Τερζής: «Θετική η επιστροφή Βέλεθ, θέμα χρόνου να επανέλθει ο Γκάμα»

Τερζής: «Θετική η επιστροφή Βέλεθ, θέμα χρόνου να επανέλθει ο Γκάμα»

Οι δηλώσεις του υπηρεσιακού προπονητή του Άρη μετά το φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Στα πρόσωπα που επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση εστίασε ο Τόλης Τερζής στις δηλώσεις του μετά το φιλικό του Άρη με τον Ολυμπιακό Βόλου, που έληξε χωρίς τέρματα. Ο υπηρεσιακός προπονητής των κίτρινων τόνισε πως η έλευση του νέου τεχνικού θα πρέπει να είναι άμεση προτεραιότητα, ωστόσο η ομάδα συνεχίζει τη δουλειά της σε κανονικούς ρυθμούς ενόψει του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα.

Για το φιλικό: «Το πιο θετικό σήμερα είναι η επιστροφή του Βέλεθ, που δείχνει απολύτως έτοιμος. Ο Μπρούνο Γκάμα είναι θέμα χρόνου πότε θα επανέλθει στην ομάδα. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε και τον Μπα, που είχε δύο προπονήσεις με την ομάδα. Θα πρέπει να μάθει τα παιδιά και το πως δουλεύουμε.

Επίσης, επέστρεψε και ο Μενέντεθ, μετά από καιρό επανήλθε στο πρόγραμμα προπονήσεων και ήταν θετικό που πήρε ένα αγωνιστικό ημίχρονο. Ο Άρης θα ήθελε τη νίκη, γιατί πάντα παίζει για τη νίκη. Το μυαλό μας είναι στο ματς της επόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Από την επόμενη εβδομάδα θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε σωστά, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο παιχνίδι».

Για το πότε θα έρθει ο νέος προπονητής: «Το θέμα χειρίζεται ο πρόεδρος μαζί με τον Άγγελο Χαριστέα. Καλό θα ήταν να ολοκληρωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας, ώστε να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Για το αν ο Μπρούνο Γκάμα μπορεί να ξεκινήσει στη βασική 11αδα: «Δείχνει ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί το τελευταίο διάστημα. Δουλεύει πολύ στις προπονήσεις και θέτει τον εαυτό του στην διάθεση της ομάδας».

Για τον Λέριν Ντουάρτε: «Κάποιοι ποδοσφαιριστές όταν βγαίνουν για πρώτη φορά εκτός της χώρας τους χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Μπορεί η περίπτωσή του να είναι μια από αυτές. Εμείς προσπαθούμε να τον εντάξουμε στην ομάδα και θα πρέπει να δείξει κι αυτός το ανάλογο ενδιαφέρον. Είναι μια μεταγραφή που κόστισε και περιμένουμε πολλά από αυτόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ