ΠΑΟΚ: «Μπάχαλο» με Εσίτι!

ΠΑΟΚ: «Μπάχαλο» με Εσίτι!

Ο Εσίτι είχε κληθεί στην αποστολή της Νιγηρίας για το φιλικό με την Ουκρανία, αλλά οι συμπατριώτες του άργησαν να του βγάλουν βίζα και τελικά θα ταξιδέψει αύριο (7/9) για το Ντνιπροπετρόφσκ.

Το όνομα του Άντερσον Εσίτι βρισκόταν στις κλήσεις του προπονητή της Νιγηρίας για το φιλικό με την Ουκρανία στο Ντνιπροπετρόφσκ, αλλά ένα πρόβλημα που προέκυψε με τη βίζα του δεν του επέτρεψε να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνική του ομάδας.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη και ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Νιγηρίας.

Οι συμπατριώτες του μόλις ενημερώθηκαν για το πρόβλημα που προέκυψε με τα χαρτιά του Εσίτι, έκαναν τα αδύνατα-δυνατά για να εκδώσουν βίζα στον 25χρονο χαφ, προκειμένου να δώσει το «παρών» στο φιλικό με την Ουκρανία.

Τελικά το πρόβλημα λύθηκε και ο Αντερσον Εσίτι το Σάββατο (7/9) θα μπει στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει στην Ουκρανία, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της Νιγηρίας και να αγωνιστεί στο παιχνίδι που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη (9/10).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ