Ξάνθη: Πολλά προβλήματα για τον Ραμίρεθ

Ξάνθη: Πολλά προβλήματα για τον Ραμίρεθ

Από την προπόνηση της Παρασκευής απουσίαζαν οι τραυματίες Μαλεζάς, Άμπαντ, Φασίδης και Μπαξεβανίδης, αλλά και οι διεθνείς Κασά Καμαρά, Θυμιάνης και Φάκκης.

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Ξάνθης, ενόψει του αγώνα με την Αστέρα Τρίπολης (14/9), για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Κίκο Ραμίρεθ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, καθώς στην προπόνηση της Παρασκευής δεν έλαβαν μέρος οι τραυματίες Μαλεζάς, Άμπαντ, Φασίδης και Μπαξεβανίδης, αλλά και οι διεθνείς Κασά Καμαρά, Θυμιάνης και Φάκκης.

Οσον αφορά στο πρόγραμμα της ομάδας, περιλάμβανε ασκήσεις προθέρμανσης, νευρομυικού συντονισμού, passing game, pressing αλλά και τακτική.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Με δυνατούς ρυθμούς συνεχίστηκε η προετοιμασία της Xanthi FC το απόγευμα της Παρασκευής στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στα Πηγάδια.

Το πρόγραμμα της ημέρας περιλάμβανε ασκήσεις προθέρμανσης, νευρομυικού συντονισμού, passing game, pressing αλλά και τακτική σε μία προπόνηση ιδιαίτερα απαιτητική.

Δεν συμμετείχαν οι Μαλεζάς, Άμπαντ, Φασίδης και Μπαξεβανίδης (τραυματίες) ενώ υπάρχουν και οι απουσίες των Θυμιάνη – Φάκκη με την Εθνική Κ-19 αλλά και του Κασά Καμαρά με την Εθνική ομάδα της Μαυριτανίας.

Η προπόνηση του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα, στις 18:00».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ