Αγιά Σοφιά: Ολοκληρώνονται με γοργούς ρυθμούς οι εξωτερικές εργασίες

Αγιά Σοφιά: Ολοκληρώνονται με γοργούς ρυθμούς οι εξωτερικές εργασίες

Οι εργασίες στο εξωτερικό κομμάτι του γηπέδου της Αγιά Σοφιάς προχωρούν με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς, με το γήπεδο της ΑΕΚ να βρίσκεται στο 75% της τελικής του εικόνας μέχρι τις γιορτές!

Μέρα με τη μέρα η Αγιά Σοφιά παίρνει το τελικό της σχήμα, φέρνοντας τα όνειρα των απανταχού ΑΕΚτζήδων ένα βήμα πιο κοντά στο να γίνουν πραγματικότητα.

Οι εξωτερικές εργασίες του γηπέδου, όπως οι κερκίδες οι πυλώνες κλπ έχουν ολοκληρωθεί και πλέον αναμένεται να τοποθετηθεί το σκέπαστρο του γηπέδου, που αναμένεται να φτάσει στο χώρο κατασκευής σε κομμάτια, σταδιακά.

Οι εργασίες τοποθέτησής του αναμένεται να διαρκέσουν περίπου 3 μήνες, που σημαίνει πως μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων θα έχουν ολοκληρωθεί. Από εκεί και πέρα θα προχωρήσουν οι εσωτερικές εργασίες του γηπέδου όπως η διαμόρφωση των χώρων, οι ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις και η τοποθέτηση των καθισμάτων.

Κάπως έτσι φαίνεται πως όλες οι εργασίες προχωρούν βάσει χρονοδιαγράμματος, το οποίο προβλέπει παράδοση του γηπέδου προς χρήση τον Ιανουάριο του 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ