Χαριστέας: «Ξαφνική η παραίτηση Παντελίδη – Θα φέρουμε προπονητή με προσωπικότητα»

Χαριστέας: «Ξαφνική η παραίτηση Παντελίδη – Θα φέρουμε προπονητή με προσωπικότητα»

Στο φλέγον θέμα που κυριαρχεί στην καθημερινότητα του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και των οπαδών, αυτό του νέου τεχνικού του Άρη, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην ΔΕΘ ο Άγγελος Χαριστέας.

Ο Άγγελος Χαριστέας έδωσε το παρών στη ΔΕΘ και το περίπτερο του Άρη και όπως ήταν λογικό «πολιορκήθηκε» από τους οπαδούς τω κιτρινόμαυρων αλλά και από δημοσιογράφους. Ο νέος τεχνικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, σε ερωτήσεις που δέχτηκε σχετικά με τον προπονητή που ψάχνει, ήταν αισιόδοξος πως η λύση θα είναι άμεση και ποιοτική.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άγγελος Χαριστέας:

Για το περίπτερο στη ΔΕΘ: «Η Έκθεση είναι ένα event με παγκόσμια αναγνώριση και δεν θα μπορούσε να λείπει ο Άρης. Σχεδιάζουμε και άλλα events μέσα στη χρονιά, προκειμένου να έρθουν πιο κοντά οι παίκτες με τον κόσμο».

Για τον νέο προπονητή: «Έχω κάνει πολλές επαφές. Είμαι μικρό διάστημα στην ομάδα, ευτυχώς όμως έχω γνωριμίες στο εξωτερικό. Θα κάνουμε τη καλύτερη επιλογή για τον Άρη. Θα φέρουμε προπονητή με προσωπικότητα. Πιστεύω μέσα στις επόμενες μέρες θα μπορούμε να πούμε πιο συγκεκριμένα πράγματα».

Για το αν βιάζεται ο Άρης: «Ήταν ξαφνική για μένα η παραίτηση του Παντελίδη. Δεν βιαζόμαστε, είναι ένα θέμα που πρέπει να κλείσει, όμως. Θα συναντηθώ με τους υποψήφιους στη λίστα και θα αποφασίσω. Έχω μιλήσει με κάποιους, αλλά αν δεν βρούμε αυτόν που θέλουμε, η επιλογή μπορεί να πάει και μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Για Γκούτι και Ιέρο: «Έχω μιλήσει και με άλλους προπονητές, υπάρχουν και εναλλακτικές. Θα κάνουμε το καλύτερο για τον Άρη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ