Παναθηναϊκός : Κινδυνεύει από το Αμβούργο

Παναθηναϊκός : Κινδυνεύει από το Αμβούργο

Η προσφυγή που έχει καταθέσει το Αμβούργο για την μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ και το ποσό που ζητάει είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για αφαίρεση βαθμών στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε δυσχερή οικονομική θέση, αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα, η μία προσφυγή υποδέχεται την άλλη, όμως η υπόθεση που καίει τους πράσινους αντικειμενικά είναι εκείνη με το Αμβούργο.

Συγκεκριμένα το τριφύλλι κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών από την προσφυγή που είχε καταθέσει η γερμανική ομάδα γιατί ζητάει χρήματα για τον Μάρκους Μπεργκ. Το Αμβούργο θέλει να λάβει ένα ποσοστό από τα χρήματα της πώλησης του Μπεργκ στην Αλ Αΐν, ενώ απαιτεί και 50.000 ευρώ για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2013.

Ο σκοπός των πρασίνων είναι να δώσουν τουλάχιστον τα 50.000 ευρώ στους Γερμανούς, όμως αυτό δεν είναι και εύκολο, διότι τα ταμεία του συλλόγου είναι άδεια. Το θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι πως αν βρει αυτά τα χρήματα και τα δώσει στο Αμβούργο, τότε οι ιθύνοντες των Γερμανών θα κάνουν πίσω και λογικά θα ζητήσουν να γίνει ένας διακανονισμός για το υπόλοιπο ποσό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ