Έπαιξαν με Απόλλωνα Σένκεφελντ και Μπεκ – Υποψήφιος για Άρη ο Ολλανδός

Έπαιξαν με Απόλλωνα Σένκεφελντ και Μπεκ – Υποψήφιος για Άρη ο Ολλανδός

Φιλική ήττα με 1-0 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τον Απόλλωνα Σμύρνης σε προπονητικού χαρακτήρα φιλικό στο Κορωπί. Αγωνίστηκαν οι Σένκεφελντ και Μπεκ, σε καλή κατάσταση ο Ολλανδός.

Μία δυνατή προπόνηση αποτέλεσε το σημερινό φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έγινε στο «Γ. Καλαφάτης» με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης για τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Δώνης είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεοαποκτηθέντες Σένκεφελντ, Μπεκ, αλλά και σε παίκτες με ελάχιστη έως μηδενική αγωνιστική παρουσία έως τώρα στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν. Ο Απόλλωνας επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού, ο οποίος όπως αναφέραμε είχε δοκιμαστική σύνθεση.

Το σημαντικό είναι η κατάσταση στην οποία έδειξε να βρίσκεται ο Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός αμυντικός έδειξε καλό επίπεδο ετοιμότητας και είναι πολύ πιθανό να τον δούμε ακόμα και στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τον Άρη. Ο Σένκεφελντ αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος, παίρνοντας τη θέση του Μαυρομμάτη, ενώ και ο Μπεκ μπήκε στο δεύτερο 45λεπτο αντί του Μολό.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Κότσαρης (46’ Ξενόπουλος), Βαγιαννίδης (46’ Ινσούα), Χατζηθεοδωρίδης, Κολοβέτσιος (46’ Πούγγουρας), Μαυρομμάτης (46’ Σένκεφελεντ) Νούνες, Θεοχάρης, Ζαχίντ (65’ Αθανασακόπουλος), Μολό (46’ Μπεκ), Χατζηγιοβάνης (46’ Σερπέζης), Περέα (46΄Βέργος)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ