Παναθηναϊκός: Τι «παίζει» με Καμαβουάκα και Γκάλο

Παναθηναϊκός: Τι «παίζει» με Καμαβουάκα και Γκάλο

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για ευκαιρίες από την αγορά των ελεύθερων και οι Καβαβουάκα και Γκάλο συγκεντρώνουν πολλά από τα χαρακτηριστικά που ζητούν οι Δώνης και Νταμπίζας.

Μπορεί το παράθυρο για τις μεταγραφές να έχει κλείσει, όμως ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει μέχρι τα μέσα του μήνα να εκμεταλλευτεί το «παράθυρο» για να αποκτήσει παίκτη από την αγορά των ελεύθερων.

Ο Νταμπίζας σκανάρει την αγορά και φαίνεται πως αρκετά ψηλά στη λίστα του είναι δύο παλιοί γνώριμοι των ελληνικών γηπέδων. Πρόκειται για τους Γουίλσον Καμαβουάκα και Ροδρίγο Γκάλο.

Ο πρώτος έχει μείνει ελεύθερος από την Ντάρμσταντ και στα 29 του ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Διακρίνεται για τη δύναμή του αλλά και την ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και δευτερευόντως σαν στόπερ. Ο Καμαβουάκα μάλιστα είχε και ένα σύντομο πέρασμα από τη χώρα μας αφού αγωνίστηκε για λογαριασμό του Παναιτωλικού κατά το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2016-2017, συμμετέχοντας σε 10 αναμετρήσεις.

Από την άλλη υπάρχει πάντα στα υπόψιν και ο Ροδρίγο Γκάλο. O 32χρονος δεξιός μπακ χαφ με χρόνια παρουσίας σε Παναιτωλικό και ΑΕΚ, είναι δεδομένης ποιότητας και εμπειρίας ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσφέρει πολλά στο δημιουργικό κομμάτι με τις εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ. Ο Βραζιλιάνος ψάχνεται να γυρίσει στην Ελλάδα και η πλευρά του έχει κάνει ήδη μια πρώτη επαφή με τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα λοιπόν με την Live Sport, οι δύο παίκτες αυτοί θεωρούνται από τον τεχνικό Γιώργο Δώνη και τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Νταμπίζα ως δύο παίκτες που έχουν στοιχεία που λείπουν από το πράσινο ρόστερ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ