Παναθηναϊκός : Ψάχνεται για τον Αραβίδη

Παναθηναϊκός : Ψάχνεται για τον Αραβίδη

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του ελεύθερου Χρήστου Αραβίδη, για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής.

Ο Χρήστος Αραβίδης κυκλοφορεί ως ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι που έφυγε από την ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από μια φτηνή λύση επιθετικού και στις περιπτώσεις που κοιτάει, βρίσκεται και ο Χρήστος Αραβίδης. Η σεζόν μόνο με τον Μολίνς και τον Πίσπα δεν γίνεται να βγει για τους πράσινους που ψάχνονται για τον πρώην επιθετικό της Ένωσης, ο οποίος όμως έχει να αγωνιστεί έξι μήνες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πράσινη, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αραβίδη, παρά το γεγονός πως έψαχνε επιθετικό από το εξωτερικό με σκοπό να αποκτηθεί ως δανεικός. Το δημοσίευμα λέει επίσης ότι έχουν γίνει και οι πρώτες επαφές, αλλά η υπόθεση είναι σε πρώιμο στάδιο ακόμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης εκτιμάει τις ικανότητες του Αραβίδη και θα ήθελε να τον αποκτήσει. Επίσης το ποσό που θα χρειαστεί να καταβάλλει το τριφύλλι για να τον κάνει δικό του δεν είναι μεγάλο και λογικά μπορεί να το διαθέσει η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Το αρνητικό της υπόθεσης όμως είναι ότι δεν έχει αγωνιστεί έξι μήνες και θα χρειαστεί χρόνος για να βρει ρυθμό

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ