«Γεμίζει» ο ΠΑΟΚ, επιστρέφουν Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο

«Γεμίζει» ο ΠΑΟΚ, επιστρέφουν Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο

Οι δύο κεντρικοί χαφ του ΠΑΟΚ που τόσο έλειψαν από τα καλοκαιρινά ματς του Δικέφαλου του Βορρά, ανεβάζουν καθημερινά ρυθμό και είναι μια ανάσα από την επιστροφή τους στην ομάδα.

Ευχάριστα νέα για τον ΠΑΟΚ. Δύο βασικότατα στελέχη της περσινής εξαιρετικής πορείας της ομάδας, που ταλαιπωρήθηκαν από σοβαρούς τραυματισμούς για αρκετούς μήνες, είναι ένα βήμα πριν την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση.

Πρόκειται για τους Πόντους Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο οι οποίοι δείχνουν να έχουν αφήσει πίσω τα προβλήματα τραυματισμών μετά από ατελείωτες ώρες φυσιοθεραπείας και ατομικού προγράμματος προπόνησης.

Σύμφωνα με την Live Sport, ο Βέρνμπλουμ βρίσκεται σε αρκετά καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, δεν πονάει πλέον και είναι πλέον θέμα Φερέιρα το πότε θα πατήσει και πάλι χορτάρι. Από την άλλη ο Μαουρίσιο βρίσκεται λίγο πιο πίσω. Εδώ και μια εβδομάδα προπονείται σε φουλ ένταση με τους συμπαίκτες του και το μόνο που μένει είναι να αποκτήσει ρυθμό για να ενταχθεί πλήρως.

Επιστροφές πολύ σημαντικές για την ομάδα που αναμένεται αν όλα πάνε καλά να της δώσουν και πάλι ομοιογένεια, περισσότερη ποιότητα και να λύσουν τα χέρια του Φερέιρα όσον αφορά τη στελέχωση του άξονα της μεσαίας γραμμής του ΠΑΟΚ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ