Ο Πανιώνιος, ο Κατσικάς και οι πιθανότητες

Ο Πανιώνιος, ο Κατσικάς και οι πιθανότητες

Ο Πανιώνιος θέλει τον Γιώργο Κατσικά, που διαπρέπει με τη φανέλα της Ντιναμό Βουκουρεστίου και αποτελεί εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση για τους κυανέρυθρους.

Πριν από λίγα χρόνια ο Γιώργος Κατσικάς έφτασε έως και τις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδος. Στη συνέχεια αποτέλεσε λόγο «πολέμου» μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, με τους «ερυθρόλευκους» να φημολογείται ότι ενεπλάκησαν στην απόφασή του να μείνει ελεύθερος από τον Δικέφαλο του Βορρά και να συνεχίσει την καριέρα του στην ολλανδική Τβέντε.

Στα 27 του, πλέον, σχεδόν 3,5 χρόνια μετά την αποχώρησή του από την Ελλάδα, 15 μήνες εκτός ποδοσφαίρου λόγω κομμένο πρόσθιου χιαστού και ένα προπαρασκευαστικό εξάμηνο στη Δανία και την Εσμπιεργκ, ο Κατσικάς άρχισε φέτος να θυμίζει τον παλιό καλό του εαυτό. Πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Εχει ήδη 17 συμμετοχές (16 βασικός και 3 γκολ) σε σύνολο 22 αγώνων στο πρωτάθλημα Ρουμανίας, αλλά και συμμετοχή στα δύο παιχνίδια της ομάδας του στα προκριματικά του Europa League. Και ήδη το όνομά του συνδέεται με πιθανή μετακίνηση σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα και μάλιστα με αρκετά χρήματα να μπαίνουν στα ταμεία των Ρουμάνων.

Γιατί τα αναφέρουμε όλα τα παραπάνω; Λόγω της είδησης που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες, αναφορικά με ενδιαφέρον του Πανιωνίου για την απόκτηση του 27χρονου στόπερ της Ντιναμό. Με τις πιθανότητες πραγματοποίησης μίας τέτοιας μεταγραφής να είναι ελάχιστες. Για όλους τους παραπάνω λόγους. Εκτός κι αν οι κυανέρυθροι είναι… ενδιάμεσος σταθμός για τον παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ