«Καλή λύση για την ΑΕΚ ο Μοράν, ζήτημά του η ταχύτητα»

«Καλή λύση για την ΑΕΚ ο Μοράν, ζήτημά του η ταχύτητα»

Ο Βαγγέλης Κρύος σκιαγράφησε το προφίλ του Ισπανού χαφ, Ερικ Μοράν, του οποίου την απόκτηση εξετάζει η ΑΕΚ.

Ο Έρικ Μοράν είναι μεταξύ των βασικών επιλογών της ΑΕΚ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της και ο συνεργάτης της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Βαγγέλης Κρύος, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για το προφίλ του 26χρονου χαφ της Λεγκανιές. Όπως τόνισε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο Μοράν είναι μια καλή λύση για την ΑΕΚ, καθώς είναι ένα χαφ που έχει καλή αντίληψη του παιχνιδιού. Ωστόσο, υστερεί στην ταχύτητα. Με τον Κρύο να υπογραμμίζει πως η ΑΕΚ θα μπορούσε να στοχεύσει και κάπου ψηλότερα, αναφορικά με την ενίσχυσή της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Κρύος:

Για το πώς θα σύστηνε τον Μοράν: «Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει βγει από τις ακαδημίες της Μπιλμπάο. Είναι καλός με την μπάλα στα πόδια και στο ψηλό παιχνίδι. Δεν είναι γρήγορος. Η αντίληψη του παιχνιδιού που διαθέτει είναι καλή.
Ωστόσο, νομίζω ότι η ΑΕΚ θα μπορούσε να πάει σε μια επιλογή που να είναι λίγο πιο πάνω, γιατί έχει τη δυνατότητα. Πάντως δεν τη θεωρώ άσχημη επιλογή. Όταν έρχεται στην Ελλάδα ένας παίκτης από την Ισπανία συνήθως οι επιλογές είναι καλές, αλλά θα το δείξει ο χρόνος».

Για τα αγωνιστικά στοιχεία του Μοράν: «Πατάει περιοχή, αλλά εγώ θα προτιμούσα σε αυτή τη θέση έναν παίκτη λίγο πιο γρήγορο. Έχει αντίληψη, είναι τεχνίτης, βλέπει γήπεδο, αλλά η ταχύτητα δεν είναι προσόν του. Η ΑΕΚ έχει την οικονομική δυνατότητα για να πάει σε μια επιλογή ένα σκαλί παραπάνω. Παρόλα αυτά, αν τελικά πάει στην ΑΕΚ, πιστεύω ότι μπορεί να πάρει φανέλα βασικού και να αντικαταστήσει τον Γιόχανσον».

Για το δημοσίευμα στην Ισπανία, σύμφωνα με το οποίο ο Αραούχο θέλει να γυρίσει στη Λας Πάλμας: «Να γυρίσει ο Αραούχο το βλέπω δύσκολο. Μόνο αν το ζητήσει ο καινούργιος προπονητής, ο Πάκο Χέμεθ. Εγώ όμως δεν το βλέπω εφικτό να γίνει μεσούσης της χρονιάς».

Για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα: «Θα είναι αμφίρροπο, όπως όλα τα clasico. Νομίζω ότι η Ρεάλ θα νικήσει στην έδρα της και το ίδιο θα κάνει η Μπαρτσελόνα στη δική της. Δεν πιστεύω ότι έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, έχει πολύ δρόμο ακόμα. Είναι τόσο αμφίρροπο το πρωτάθλημα, που με δυο άσχημα παιχνίδια μπορεί να μειωθεί η διαφορά. Είναι πολλά τα ματς ακόμα μέχρι το τέλος…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ