«Άλλος» Βέρντε με την επιστροφή

«Άλλος» Βέρντε με την επιστροφή

Η δουλειά του Ιταλού εξτρέμ στο διάστημα της διακοπής και η πίστη του Κωστένογλου πως μπορεί να αποτελέσει έναν από τους «καταλύτες» της ομάδας.

Ο Ντανιέλε Βέρντε αποτέλεσε το καλοκαίρι μία από τις «δυνατές» μεταγραφές της ΑΕΚ. Ο Ιταλός εξτρέμ ήρθε με μεταγραφή από τη Ρόμα προκειμένου να ανεβάσει επίπεδο την Ένωση, που επένδυσε πάνω του, με στόχο να πάρει πράγματα και παράλληλα να αποκτήσει ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο.

Το ταλέντο του Βέρντε είναι αδιαμφισβήτητο. Ο Ιταλός ακραίος είναι ένας παίκτης με ταχύτητα και ικανότητα στο ένας εναντίον ενός, ενώ έχει ακόμα πολλά περιθώρια εξέλιξης. Όλα αυτά έκαναν την ΑΕΚ να πάρει την απόφαση και να προχωρήσει στη συγκεκριμένη μεταγραφή, με το βλέμμα της να είναι στραμμένο τόσο στο τώρα, όσο και στο «αύριο».

Ο Βέρντε δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να αποδώσει τα αναμενόμενα, ωστόσο στην Ένωση είναι σίγουροι πως σύντομα ο Ιταλός θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο. Ο Βέρντε δούλεψε πολύ στο διάστημα της διακοπής, δείχνοντας… σκασμένος από την ατυχία που τον κυνηγούσε στα μέχρι τώρα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί.

Θυμίζουμε πως στην Τρίπολη ο Ιταλός άσος λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε μοιραίο για την ΑΕΚ, σπαταλώντας σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Αυτό είναι και το στοιχείο που λείπει μέχρι τώρα από τον Βέρντε, για να πάρει τα πάνω του. Να βρει δηλαδή γκολ, που θα του δώσουν ψυχολογία.

Το βέβαιο είναι πως ο Βέρντε θα έχει τις ευκαιρίες για το παραπάνω. Αφού άπαντες στην ΑΕΚ πιστεύουν πολύ στις δυνατότητές του, με τον Κωστένογλου να εκτιμά πως ο νεαρός άσος μπορεί να αποτελέσει έναν από τους… καταλύτες της ΑΕΚ για φέτος. Γι’ αυτό και υπολογίζει και μάλιστα πολύ πάνω του, ενόψει συνέχειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ