Από την ΑΕΚ στην Εθνική ομάδα ο Πανουργιάς

Από την ΑΕΚ στην Εθνική ομάδα ο Πανουργιάς

Ο νεαρός γυμναστής, Νίκος Πανουργιάς, αποχώρησε από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο και θα ενσωματωθεί στο προπονητικό τιμ της Εθνικής ομάδας.

Τη λύση της συνεργασίας της με τον γυμναστή, Νίκο Πανουργιά, ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας η ΠΑΕ ΑΕΚ.

«Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον γυμναστή Νίκο Πανουργιά, στον οποίο η ομάδα μας εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η Ενωση.

Ο νεαρός γυμναστής πήγε στην ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι μαζί με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ενώ έμεινε στο «κιτρινόμαυρο» τιμ και μετά την αποχώρηση του Ελληνα τεχνικού.

Ο Νίκος Πανουργιάς εκτός από τον Ουζουνίδη, συνεργάστηκε επίσης με τους Μανόλο Χιμένεθ και Μιγκέλ Καρντόσο, αλλά και με τον Νίκο Κωστένογλου. Από σήμερα αποτελεί και επίσημα παρελθόν, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Εθνική ομάδα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ΑΕΚ εκτός από την αποχώρηση του Πανουργιά, ανακοίνωσε επίσης την προσθήκη του εργοφυσιολόγου, Γρηγόρη Μπογδάνη. «Παράλληλα, στο ιατρικό τιμ προστίθεται ο εργοφυσιολόγος Γρηγόρης Μπογδάνης, ο οποίος είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον σύλλογο», αναφέρεται σχετικά στην ανακοίνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ