ΑΕΚ: Η «Αγιά Σοφιά» θα στοιχίσει πάνω από 40 εκατ. ευρώ

ΑΕΚ: Η «Αγιά Σοφιά» θα στοιχίσει πάνω από 40 εκατ. ευρώ

Η ΑΕΚ προχωράει με γοργούς ρυθμούς την κατασκευή της «Αγιάς Σοφιάς», με τα οικονομικά δεδομένα πλέον να είναι συγκεκριμένα.

Το όνειρο των φίλων της ΑΕΚ παίρνει καθημερινά σάρκα και οστά, καθώς τα έργα στην «Αγιά Σοφιά» προχωρούν με γοργούς ρυθμούς.

Η Ένωση θέλει να μπει στο νέο της σπίτι όσο το δυνατόν γρηγορότερα γίνεται και παρά το γεγονός ότι δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επιχορήγηση ή δανεισμό από τράπεζα έχει διαθέσει ήδη 35 εκατ. ευρώ. Ως το τέλος του χρόνου μάλιστα, θα φτάσει τα 40 εκατ. για την κατασκευή του γηπέδου της στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τα 35 εκατ. ευρώ που έχει δώσει η ΑΕΚ για το γήπεδο μέχρι στιγμής είναι συγκεκριμένα και μόνο οι μελέτες για την κατασκευή του γηπέδου, συν την καθημερινή παρακολούθηση της εξέλιξης του έργου από τη «Dimand», αγγίζουν τα 7 εκατ. ευρώ.

Επίσης η ΑΕΚ έχει διαθέσει περίπου 22 εκατ. ευρώ για τα γραφειοκρατικά, τις χωματουργικές εργασίες και γενικότερα τα έργα στις κερκίδες και τις εκσκαφές, ενώ θα δοθούν περίπου τα 11 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων περισσότερα από τα μισά έχουν ήδη καταβληθεί στην Cimolai (απομένει η εξόφληση των 5 εκατ. ευρώ που θα γίνει με την αποπεράτωση του έργου) για το στέγαστρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ