«Η ΑΕΚ θέλει τον Βίνα για αντί-Μάνταλο» (vid)

«Η ΑΕΚ θέλει τον Βίνα για αντί-Μάνταλο» (vid)

Οι Ρουμάνοι μπλέκουν την ΑΕΚ με τον Ρουμάνο μέσο της Στεάουα Βουκουρεστίου, Ιονούτ Βίνα και μάλιστα αναφέρουν ότι ο 24χρονος χαφ προορίζεται για να καλύψει το κενό που θα αφήσει ενδεχόμενη πώληση του Πέτρου Μάνταλου!

Την περίπτωση του Ρουμάνου μέσου της Στεάουα Βουκουρεστίου, Ιονούτ Βίνα, εξετάζει η ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα από το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «telekomsport.ro» αναφέρει ότι η Στεάουα θέλει να πουλήσει τον 24χρονο χαφ, με την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Μάλιστα, οι Ρουμάνοι συνδέουν την περίπτωση του Ιονούτ Βίνα με αυτή του Πέτρου Μάνταλου! Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, η ΑΕΚ θέλει να πουλήσει τον αρχηγό της και να πάρει τον Ρουμάνο.

«Η ΑΕΚ παρακολουθεί τον παίκτη της Στεάου, η οποία παρότι τον πήρε τον περασμένο Ιούλιο από την Βιτορούλ, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τον πουλήσει. Πηγές δίπλα στην ομάδα ισχυρίζονται ότι ο ιδιοκτήτης, Τζίτζι Μπεκάλι, θα συμφωνούσε με μια προσφορά ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ», αναφέρουν οι Ρουμάνοι, οι οποίοι ωστόσο τονίζουν ότι η Ενωση δεν έχει επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της για τον Βίνα.

«Η ΑΕΚ δεν ενδιαφέρεται τυχαία για τη Βίνα. Ο αρχηγός Πέτρος Μαντάλος πρόκειται να φύγει, καθώς τον θέλουν ομάδες της Serie A, αλλά και η Γουέστ Μπρομ. Κοστολογείται με 4 εκατ. ευρώ, αλλά η ΑΕΚ δεν δέχεται να την πουλήσει με λιγότερα από 6», προσθέτουν στο ρεπορτάζ τους.

Ο Βίνα παίζει κυρίως ως 8άρι, αλλά μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και ως 10άρι, ενώ σε πολλές περιπτώσεις έχει καλύψει και το δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Φέτος, έχει ήδη πραγματοποιήσει 14 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, έχοντας 3 ασίστ στο ενεργητικό του, ενώ πέρσι έπαιξε στην Βιτορούλ, έχοντας 37 εμφανίσεις, 2 γκολ και 2 ασίστ.

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=kTV2zP7pctk

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ