Σάσα: «Είμαστε έτοιμοι, θέλουμε γεμάτο το γήπεδο με τον Παναθηναϊκό»

Σάσα: «Είμαστε έτοιμοι, θέλουμε γεμάτο το γήπεδο με τον Παναθηναϊκό»

Ο Λούκας Σάσα σχολίασε την παρουσία του Άρη στη ΔΕΘ, μίλησε για την αλλαγή προπονητή και το προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για το οποίο έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους φίλους της ομάδας.

Ο Λούκας Σάσα βρέθηκε στο περίπτερο του Άρη στη ΔΕΘ, μιλώντας για την παρουσία της ομάδας στον χώρο της έκθεσης, την αλλαγή προπονητή και φυσικά το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το οποίο είναι «προ των πυλών».

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο των «κίτρινων» τον οποίο κάλεσε στο γήπεδο για να γίνει ο 12ος παίκτης στον αγώνα με το «τριφύλλι».

  Αναλυτικά τα όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου:

Αρχικά στάθηκε στην παρουσία του κόσμου στην σημερινή εκδήλωση του Άρη στη ΔΕΘ, λέγοντας: «Είναι φανταστικό αυτό που συμβαίνει. Ερχόμαστε πιο κοντά με τον κόσμο και τους νιώθουμε δίπλα μας».

Ξεσήκωσε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να βοηθήσει τους «κίτρινους»:

«Είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή. Προερχόμαστε από δύο μη πετυχημένα αποτελέσματα. Θέλουμε γεμάτο γήπεδο την Κυριακή ώστε να παίξουμε με… 12 παίκτες και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Για το κακό ξεκίνημα και την αλλαγή του προπονητή: «Τώρα χρειάζεται να παρθεί η σωστή απόφαση. Δεν είχαμε καλό ξεκίνημα. Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε και θα τα βελτιώσουμε».

Για το αν έχουν πεισμώσει: «Σχεδιάσαμε την σεζόν με τον έναν κόουτς και τώρα αλλάξαμε. Δεν είναι καλό να αλλάζει ένας προπονητής. Τώρα υπάρχει διαφορετική νοοτροπία και τρόπος δουλειάς. Ήταν απόφαση του προέδρου και πρέπει να προσαρμοστούμε και να κοιτάξουμε μπροστά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ