Ολυμπιακός: Δεν κρατιέται ο Σεμέδο

Ολυμπιακός: Δεν κρατιέται ο Σεμέδο

Προλαβαίνει Παναθηναϊκό. Εγκώμια από τον Πέδρο Μαρτίνς για τον Πορτογάλο στόπερ.

Υποβλήθηκε σε έναν καθαρισμό στο γόνατο, 29 Αυγούστου. Εκτιμήθηκε πως θα απουσιάσει περίπου ένα μήνα. Δεν εκτιμήθηκε όμως τι εστί… Ρούμπεν Σεμέδο. Και πως η τρέλα του Πορτογάλου τον έχει βάλει ήδη σε διαδικασία «ολικής επαναφοράς». Τα είπε χθες ο Πέδρο Μαρτίνς αναλυτικά. Οπότε τα σχόλια είναι μάλλον περιττά για τον νέο ηγέτη της άμυνας του Ολυμπιακού.

Τον Σεμέδο που όπως φαίνεται θα είναι έτοιμος το επόμενο Σάββατο (21/9) για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. «Προσπαθώ να τον κρατήσω να μην μπει άμεσα» έλεγε χαμογελαστός ο προπονητής του Ολυμπιακού για τον 25άχρονο στόπερ. «Ανταποκρίνεται και ξεκινά δυναμική προπόνηση. Όλα δείχνουν ότι θα πάνε καλά. Είναι ένα… κτήνος ο Ρούμπεν (σ.σ γέλια). Δουλεύει πάρα πολύ. Πιστεύω ότι με τον Παναθηναϊκό θα είναι έτοιμος» πρόσθεσε ο 49άχρονος τεχνικός. Υπενθυμίζουμε ότι τρεις μέρες πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είναι το ματς με την Τότεναμ στο Καραϊσκάκη.

Αν όντως κυλούν τα πράγματα με τέτοιες ταχύτητες στην αποκατάσταση του υψηλόσωμου στόπερ; Τότε δεν θα πρέπει να αποκλείουμε τίποτε. Ακόμη και να προλάβει να δηλώσει «ετοιμοπόλεμος» και για την αναμέτρηση με τους Λονδρέζους.

Ο Σεμέδο τραυματίστηκε στη ρεβάνς με τη Κράσνονταρ στην Ρωσία. Η διακοπή που «τρέχει», κράτησε την «απώλεια» ως εδώ μόλις σε ένα ματς. Αυτό της Λάρισας, όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΑΕΛ με 1-0. Και με «δίδυμο» στην άμυνα τους «περσινούς» Σισέ και Μεριά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ