Αποκάλυψη: Τέλος ο Κλέιτον για τη Λαμία, φέρνει Ισπανό «10άρι»

Αποκάλυψη: Τέλος ο Κλέιτον για τη Λαμία, φέρνει Ισπανό «10άρι»

Ο Κλέιτον απέρριψε την προσφορά της Λαμίας και η ομάδα της Φθιώτιδας φέρνει άμεσα στην Ελλάδα επιτελικό μέσο από την Ισπανία!

Πριν από λίγες ημέρες to10.gr αποκάλυψε την επίσημη πρόταση της Λαμίας στον Σίλβα Κλέιτον. Μέσα σε λίγες ώρες από την ΠΑΕ επιβεβαιώθηκε η προσφορά και οι επαφές του συλλόγου με τον Βραζιλιάνο επιτελικό μέσο, που… κυκλοφορεί ελεύθερος. Επαφές, ωστόσο, που όλα δείχνουν ότι δεν καρποφόρησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, η πρόταση που έγινε από τη Λαμία έκανε έξαλλο τον Κλέιτον, καθώς ήταν κάτω από το 50% των απαιτήσεών του! Για την ακρίβεια, λέγεται πως η προσφορά ήταν λίγο πάνω από τις 50.000 €, με τον 36χρονο μέσο να την απορρίπτει.

Οι ίδιες πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι επειδή η Λαμία «καίγεται» για την απόκτηση 10αριού, για αυτόν τον λόγο κινείται δυναμικά τις τελευταίες ώρες, ώστε να κλείσει τον ποδοσφαιριστή που έχει επιλέξει η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο. Οι μόνες πληροφορίες που υπάρχουν έως τώρα για τον αντι-Κλέιτον είναι πως θα έρθει από την αγορά της Ισπανίας.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως και σήμερα να βρίσκεται στην Ελλάδα, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΣ Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ