Τι είπε ο Χαριστέας στους παίκτες του Άρη για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Τι είπε ο Χαριστέας στους παίκτες του Άρη για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκε στην προπόνηση.

Πρωινή ήταν η σημερινή (11/09) προπόνηση του Άρη στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, με συμμετοχή των Μίχαϊ Κόρχουτ και Φάμπιαν Έμαν, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την εθνική Ουγγαρίας και Αυστρίας αντίστοιχα.

Πρώτο μέλημα των κίτρινων πλέον είναι η προετοιμασία για το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (15/09, 9.30 μ.μ.) στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η ομάδα έχει στραμμένη την προσοχή της στο προσεχές ματς πρωταθλήματος, στο οποίο δεν αποκλείεται να κατέβει με τον υπηρεσιακό προπονητή Τόλη Τερζή στον πάγκο, καθώς το ζήτημα ανεύρεσης του νέου τεχνικού μπαίνει προς το παρόν στην άκρη.

Η πρόθεση αυτή αποτυπώνεται και στα λόγια του Άγγελου Χαριστέα προς τους ποδοσφαιριστές αναφορικά με το παιχνίδι της Κυριακής. Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκε στην προπόνηση και τόνισε μεταξύ άλλων:

«Το μυαλό μας είναι μόνο στο ντέρμπι, μην ακούτε τίποτα άλλο. Πάμε για τη νίκη και μόνο τη νίκη. Είναι ώρα να δείξουμε την αξία μας και να κάνουμε την πρώτη νίκη μας μπροστά στον κόσμο. Είμαστε καλύτεροι και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να κοιτάξουμε τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Σας πιστεύω, πάμε για τη νίκη!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ