Παναθηναϊκός: Καταφεύγει στη λύση της Ριζούπολης

Παναθηναϊκός: Καταφεύγει στη λύση της Ριζούπολης

Αν το ΟΑΚΑ κλείσει για να γίνει αποκατάσταση του χλοοτάπητα, τότε ο Παναθηναϊκός θα πάει στο «Γ. Καμάρας» της Ριζούπολης να δώσει όσα παιχνίδια χρειαστεί. Δείτε τον λόγο για τον οποίο η «πράσινη» ΠΑΕ δεν καταφεύγει στη λύση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Το ΟΑΚΑ είναι πιθανό να κλείσει το επόμενο διάστημα για να γίνουν κάποιες βελτιωτικές εργασίες και αποκατάσταση του χλοοτάπητα.

Εφόσον συμβεί τελικά αυτό, τότε ο Παναθηναϊκός θα δώσει όσα ματς χρειαστεί, στο «Γ. Καμάρας» της Ριζούπολης και όχι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» που έχει δηλώσει για δεύτερη έδρα του. Το γήπεδο της Λεωφόρου έχει δηλωθεί τυπικά και όχι επί της ουσίας και δεν πρόκειται να παίξει εκεί ο Παναθηναϊκός, εξαιτίας του γεγονότος ότι πρέπει να γίνουν κάποιες βελτιωτικές εργασίες και η ΠΑΕ δεν έχει προς διάθεση τα χρήματα που απαιτούνται για να προχωρήσουν τα απαραίτητα έργα.

Ο χλοοτάπητας και οι υποδομές του γηπέδου μπορεί να είναι σε καλή κατάσταση, αλλά χρειάζεται να γίνουν κι άλλα πράγματα τα οποία δεν μπορεί να κάνει η ΠΑΕ. Αν χρειαστεί λοιπόν να… μετακομίσει για ένα ή δύο παιχνίδια ο Παναθηναϊκός. τότε θα πάει στη Ριζούπολη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ