Άρης: Ξεσηκωμός για το ντέρμπι

Άρης: Ξεσηκωμός για το ντέρμπι

Μεγάλο το ενδιαφέρον των οπαδών του Αρη για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό - Φεύγουν τα εισιτήρια, κατάμεστο θα είναι το «Κ. Βικελίδης».

Στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1 έχουν στρέψει τη προσοχή τους άπαντες στον Άρη.

Το ενδιαφέρον του κόσμου της ομάδας για την αναμέτρηση με το Τριφύλλι είναι πολύ μεγάλο και το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο. Η προπώληση των εισιτηρίων για τη σπουδαία αναμέτρηση με τους Πράσινους (15/9) πηγαίνει πολύ καλά και τα εισιτήρια φεύγουν με γοργούς ρυθμούς, γεγονός που ικανοποιεί απόλυτα τη διοίκηση.

Η διοίκηση του συλλόγου είναι πολύ ικανοποιημένη από την προπώληση των εισιτηρίων και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το βράδυ της Κυριακής δεν θα πέφτει… καρφίτσα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι οπαδοί του Αρη θα γεμίσουν το γήπεδο και θα προσπαθήσουν να σπρώξουν την ομάδα τους στη νίκη, η οποία θα είναι η πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του συγκεκριμένου αγώνα, δεν θα παραβρεθούν στο γήπεδο οπαδοί του Παναθηναϊκού. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο από οπαδούς του Αρη, οι οποίοι περιμένουν από τους παίκτες της ομάδας να βγάλουν πάθος στον αγωνιστικό χώρο και να πετύχουν την πρώτη τους νίκη.

Υπενθυμίζουμε ότι όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Καρυπίδης χθες το βράδυ σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, στο ματς με τον Παναθηναϊκό ο Αρης θα παραταχθεί με τον Απόστολο Τερζή στον πάγκο του. Μετά το παιχνίδι με τους Πράσινους θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για τον προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

«Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με 2-3 προπονητές, ναυάγησε με τον Γκούτι, πάμε παρακάτω. Θα πάμε με Τερζή με τον Παναθηναϊκό και θα δούμε», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του Αρη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ